Reklama

Reklama

Připravte se na pořádný tanec! Stěhování z Bostonu do provinčního maloměsta znamená pro středoškoláka Rena MacCormacka (Kenny Wormald) obrovský kulturní šok. Po tragické nehodě tu totiž zdejší reverend Shaw Moore (Dennis Quaid) dosáhl zákazu hudebních a tanečních akcí. Pro Rena, který se zamiluje do reverendovy nezkrotné dcery (Julianne Hough), je to výzva. Díky němu nakonec strnulé město znovu ožívá. Diváci i kritika jsou zajedno: „Budete mít chuť vstát a dát se do tance! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (141)

Riley 

všechny recenze uživatele

Děj a hlavní zápletka filmu už od počátku schazuje film na nízké hodnocení . Po taneční stránce film také neohromí. Tance je málo a není nijak okouzlující. Vtipný je film dost, jen se obávám, že spíš pro svoji absurditu. Nicméně z kina jsem odcházela s dobrou náladou. Možná to bylo jen tou atmosférou, ale budiž. 40%. Rozhodně ho ale řadím mezi remake, který nebylo nutné točit. (Los Angeles, Universal Studio) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naprosto debilně obsazený remake (ale vážně - tady je snad úplně každičká postava dvakrát tak nesympatická, co v originále, hlavní hrdina kór), v němž se až na výměnů traktorů za autobusy žádné inovace nekonají. Naopak, scény, které mi už v originále připadalo trapné sledovat (taneček v továrně), nabraly na skutečné trapnosti až nyní a ty ostatní jsou naprostou (a pouhou) kopií své předlohy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Viem, že to je prerábka, ale tak v roku 2011 nezmeniť scenár a stále veriť, že niekde je možné zakázať tancovať? Čo sme v Pyšnej princeznej, kde sa zakazovalo spievať? Ale keby aj - už vidím, že keby autority zakázali tancovať tak mládež príde s reprákmi, aby na plné pecky pustili drogového kriminálnika Wiz Khalifu s rasovo správne orientovanou pesničkou Black and Yellow, to je fakt realistické. Asi tak realistické, ako keď sa chuderka postaví pred idúci vlak a chlapec ju v poslednej chvíli zachráni a spadne na ňu a je to láska od smradu koľajníc. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// A jedem !! Koho zajimá ta slabá premisa a prosté dialogy...hlavně když se paří !) A myslím to vážně, ten film by postavil na nohy i tým basketbalových paraolympiků. Parádní hudba, skvělá choreografie (hádám) a i když to asi nebyl plán, polovinu filmu jsem měl debilní výraz štěstí a druhou jsem prosmál, zkrátka super. Julianne Hough je pekelně sexy, Dennis Quaid si protentokrát vybral roli toho největšího vocase a perfektně mu padla a Kenny Wormald - to je klasický americký borec na druhou. Nejde mu nefandit. No a já už si teď jen říkám, že při první příležitosti se taktéž vrhnu na parket, nejlepší způsob jak balit holky. Loose, footloose, everybody got footloose! :)) edit:// nevím jak je je to možné, ale s odstupem času to vypadá, že můj první komentář jsem psal značně podnapilý... jinak si nedokážu vysvětlit, proč si z toho filmu už nevybavuji ani jednu vteřinu. ;X loss, memory loss, everybody got memory loss! ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Uměle vytvořená trapná zápletka o zákazu tancování, puritánsky americky městečko, děj nalajnovanej podle šablony, trapnost vedle trapnosti vede k dalším trapnostem, postavy ze skupiny nejdementnějších postav filmové historie, scény z kterejch čiší trapnost, třeba jak si sám nasranej pro sebe tancuje, a tak. No dival jsem se na to jenom na pul oka, protože na víc očí bych to nevydržel a chcípl by mi mozek... Jo a k tomu tancování, no hrůza. Negersky škubání končetinama, prdelí a s tancem to nemá nic společnyho. Spíš je to takovy jak kdyby do nich pouštěli elektriku. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (19)

  • Vo filme si Ariel (Julianne Hough) vyzlečie tričko, aby odštartovala autobusové derby. Rovnakým spôsobom mala v pôvodnom scenári k originálnemu Footloose (1984) odštartovať preteky traktorov. (Arsenal83)

Související novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (více)

Reklama

Reklama