Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak dojde na ideologie, neznají v České televizi bratra ni sestru a dehonestují na přání pravicových špiček, co jen jde - objektivita sem, objektivita tam. Skvělé ukázky, jak se někdy dá pravda ani ne překroutit, jen říct napolo, a přitom zatajit druhý pohled, jiné a další okolnosti, jež se nehodí, zkrátka, jak se dělá propaganda. ()

AdamFogl 

všechny recenze uživatele

Každý týden netrpělivě čekám na nedělní večer a na ohlédnutí za uplynulými 168 hodinami. Nora Fridrichová je výborná moderátorka a pro mě mimo jiné i jedna z nejvíc sexy Češek, jednotlivá témata jsou zpracovávána do hloubky a vždy se zasměju u Malostranských korekcí. Obzvlášť povedené pak jsou každoroční silvestrovské speciály. 95% ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála opravdu povedených publicistických pořadů v českých zemích a to nejlepší, co nám za ty strašlivý peníze z poplatků a daní předvádí naše, tedy Česká, televize. Zajímalo by mě, proč se velká část peněz, vybraných výhradně od české, tedy bílé, většiny vydává na výrobu debilních pořadů o cigošské, tedy černé, menšině? Případně lze použít i hetero a homo nebo jak chcete. Ale to sem nepatří. 168 hodin nastavuje zrcadlo dnešní papalášské době a všem těm ksindlům, kteří obelhali primitivní spoluovčany a ti je za to zvolili ke korýtkům a prebendám. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný pořad, který má mapovat poslední týden na politické scéně. Sice skutečně nevím, kdo má ještě dnes zájem o nějakou "rekapitulaci naší politiky", ale 168 hodin není rozhodně něco zásadního. V hlavní roli se v pořadu objevuje navíc naprosto nudná, trapná a hlavně neuvěřitelně namyšlená Nora Fridrichová, kterou v TV někdo neustále nepochopitelně prosazuje. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Pořad, který věcně, vtipně, pozorně a s nadhledem sumarizuje uplynulý týden. Nevynechám jediný díl. A Zdeněk Liška (buď mu země lehká) našel pro svou hudbu výtečné uplatnění. Hříšní lidé státu českého v Malostranských korekcích nemají chybu:-) EDIT 02/2023: Nechávám původní komentář, ale doplňuji aktuální hodnocení: pořad u mě hodně ztrácí poslední dobou, a to zejména svým neobjektivním zaměřením u některých témat. Až příliš je vidět, jak tvůrci fandí určitému názoru a přizpůsobují tomu své reportáže. Nemohu si pomoci, kvalita šla dolů.... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama