Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

AdamFogl 

všechny recenze uživatele

Každý týden netrpělivě čekám na nedělní večer a na ohlédnutí za uplynulými 168 hodinami. Nora Fridrichová je výborná moderátorka a pro mě mimo jiné i jedna z nejvíc sexy Češek, jednotlivá témata jsou zpracovávána do hloubky a vždy se zasměju u Malostranských korekcí. Obzvlášť povedené pak jsou každoroční silvestrovské speciály. 95% ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Opravdu brilantní publicistický pořad, který se snaží pomocí ironie a nadsázky shrnout nejen hlavní události daného týdne. Dále se snaží o politickou satiru a vše s ní spojené, některá politická videa, která byla v pořadu 168 hodin publikovaná se stala okamžitě hitem na různých sociálních sítích apod. Když se k tomu přidá lehce ironická a krásná Nora Fridrichová, tak z toho vznikl výborný televizní pořad, který v českých luzích a hájích nemá obdoby. ()

Reklama

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Dám jednu jen proto, že v počátcích měl pořad hodně co nabídnout, jednalo se dle mého o kvalitní žurnalistiku. Poslední dobou se ale, stejně jako ostatní pořady čt, utápí hodně hluboko v pomyslném televizním septiku a to hlavně díky zcela zjevnému jednostrannému subjektivnímu pohledu na věc, kterou se snaží prezentovat jako jedinou pravdu. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě, na Soukupovy opusy to nemá. Tohle je poněkud jiný level žumpy. Ale o to víc je to horší, že stále ještě spousta lidí očekává, že ČT bude nestranná a objektivní. Místo toho je tendenční, propagandistická a co mně nikdo nevyvrátí - pracuje na zakázku. Je sice smutné, když si z kritiky ČT dělá "téma" obskurní figurka Soukup na své Zeman TV, ale problém je, když právě odkaz na tuto skutečnost vede řadu lisí k v zásadě stejně primitivnímu závěru jako ony "zemanovce" a "soukupáře", že tady se jim servíruje "pravda". A Fridrichová? I když je rodinkaření v ČT kapitolsma o sobě, Fridrichová je v tomto směru skutečně snad nejobskurnější. Začínala na Nově, nicméně potom se přesunula do ČT, kde si čistě náhodou vzala Fridricha a v rámci tohoto svazku "urychlila" svoji karieru skutečně raketovým způsobem. Co dodat. Zemanovci a "kavárníci" jsou dvě strany téže mince. Stejně jako jejich nenávistná, hloupá a hlavně vylhaná propaganda.....té většině normálních lidí by se asi dost ulevilo, kdyby tahle mince spadla do bahna kanálu, kam patří a kde by ji nikdo nehledal. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak dojde na ideologie, neznají v České televizi bratra ni sestru a dehonestují na přání pravicových špiček, co jen jde - objektivita sem, objektivita tam. Skvělé ukázky, jak se někdy dá pravda ani ne překroutit, jen říct napolo, a přitom zatajit druhý pohled, jiné a další okolnosti, jež se nehodí, zkrátka, jak se dělá propaganda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama