Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Echelon je ten typ filmu, ktorý sa hodí na večernú párty v byte, kde ho spoločne sledujete jedným očkom a zabávate sa na jeho záporoch. Napríklad že Burns, Rhames alebo Sheen už hrajú v každom béčku, že jeden ruský taxikár je šikovnejší hacker ako tisícky júes geekov v júes tajných službách a keď sa len tak prechádzate po Moskve, tak jedine na Červenom námestí. Aby sa zorientoval aj jednoduchý divák. A tak ďalej a tak podobne. Prípadne prečo tu potom nie je aj Kinsley. Bohužiaľ som film videl sám a tento pôžitok mi bol odoprený. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu, u kterého platí, čím více vidíte, tím více vám jde proti srsti. Vynikající trailer, velmi slibný začátek a obrovské zklamání v druhé polovině, přitom potenciál tam byl. Bohužel, Praha je hezká, ale sama to neutáhne. Už dlouho se mi nestalo, že bych odhalil pointu tak brzy. Pomalu se mi zdá, že scénáristi pořád stávkují.. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako z nízkorozpočtového očního důlku právě vypadlé Oko dravce (což je sám o sobě duplikát x desítek dalších filmů) s tragickým "vypadám skoro jako Timothy Olyphant" Westem. Ovšem i přes občasnou nechtěnou směšnost a béčkovost místy hraničící až s céčkovostí to ve výsledku není zase až tak úplně blbé. A navíc to solidně odsýpá, takže to na koukatelnou oddychovku jakž takž stačí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to byl takový průser, ale na můj vkus to bylo hodně bez akce. Přes 50 minut odehrávající se film v kasinu by mi nevadil, ale moc se tam toho nedělo. Jako ta myšlenka není fakt špatná a proto jsem si ten film pustil protože jsem očekával zase nějaký AI útoky, konspirace atd a jako po těch 50ti minutách se to celkem rozjelo. Ale jen ty smsky a do toho nic moc atmosféra, já nevím chtělo to víc přidat aspoň udělat větší napětí, takhle mi to bylo celkem jedno co se stane dál. Ale bitka v kuchyni se mi teda líbila, ta ženská se nezdála, že to ustojí a dobrý, dobře natočený i atmosféra zhoustla. Akorát prostě pak to trochu zase upustilo páru, já bych si v takovém filmu představoval opravdu víc toho, možná jsem jen rozmlsanej, ale bohužel mne to nepřesvědčilo. A hlavní hrdina mi taky úplně neštimoval, herce neznám, ale sympaticky na mne nepůsobil.  Ale i tak jsem byl rád, že jsem skoukl takový tip filmu kor když se točil v Praze. Nevadí, jdeme na další. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama