Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

CML z nějaké třípísmenné agentury v USA se zase zbláznil, děda Drchlík s dřevěným klínkem není zrovna k dispozici a mně se tyto hi-tech thrillery už začínají notně zajídat. Sice s Burnsem, Rhamesem a tátou Estevezem, co od posledního setkání s plukovníkem Kurtzem zešedivěl a přibral v pase, ale s hlavním hrdinou o charismatu zmoklé hyeny a v obzvláště sterilním filmařském provedení vyvolávajícím u diváka příznaky narkolepsie. Se skřípěním zubů bych příště upřednostnil o píď lepší Orlí bulvu a v ní přetrhdílo Šiju, šiju si botičky LaBeoufa, ale proč lézt na déšť, nebo pod okap, když může být člověk v suchu.. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Eagle eye feat. Bourne identity. Bezuzdně kradoucí, logiku urážející a přesto docela fajn béčko. Když se přenesete přes tragéda Westa, vezmou vás do party tvrďáci Burns s Rhamesem a protáhnou skrze pražské uličky až do jednoho pouštního skladiště, kde se vše vyřeší rozhovorem o Ústavě. Oceňuju tempo, zoufám nad nenápaditostí. Za první půlku bych snad i čtyři hvězdy vysolil, ale v závěru to člověku připomene, že musí být přeci jenom větší realista. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Film považuji za velice povedený. Líbí se mi zpracování a i přes některé nesrovnalosti, které se v ději vyskytovaly je toto dílo povedené a napínavé. Další pochvala náleží obsazení a hereckým výkonům, postavy byly věrné a sympatické. Hudba se taktéž velice povedla. A závěr skvělý. Jo a dalším plusem jsou nádherné záběry na Prahu 😍. Zůstává otázka: je globální sledování námětem filmů nebo i skutečnosti? ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama