Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden pár má problémy. Ukecá tři jiný bezproblémový páry, aby s nima jeli na ostrov do Polynézie, kde si svoje problémy vyřeší. Na ostrově začnou mít problémy všichni, ale nakonec se všechny problémy vyřešej a všechno dobře dopadne. Podle obsazení by se dalo soudit, že film měl i jistej potenciál. Jenže díky totálně vymaštěnejm scénáři a námětu neměl. 10% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já se těšila na vtipný film se sympatickými herci a ono to bylo otravné, zoufale nevtipné a hodně nereálné. Určitě se problémy v několikaletém manželství vyřeší za týden jenom tím, že budete dírou v podlaze čučet na rybky v moři, na hubené holky nebo na toho svalnatýho troubu. Bylo to strašně hloupý! To neni ani film na nedělní odpoledne, to je film na přetrpění a pak už nikdy více... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, co se odehrávají v Karibiku. Jenže mě štve, když se promarní dobrý nápad a natočí se to trapně. Přesně tak se totiž tváří tenhle film, kterej má pár supr scén, ale vesměs je to děsná otrava. Vince Vaughn asi nemá na dovolenou v takovém ráji. Proto si napíše scénář, nechá si ho zaplatit, nějakej trapnej režisér tam pak během dvou dnů pobíhá. Stočí tuhle blbost a zbytek si užívá. Mně to fakt přišlo děsně na nic, i když tam pár scén bylo fajn. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Když jsou použité lokace lepší než film samotný něco není v pořádku. Nádherné prostředí ostrova Bora Bora hned tak asi nenavštívím a sledovat dobré herce v neromanticky nevtipné komedii bylo pro mě místy utrpením Ještě více zarazí fakt, že představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau jsou autory scénáře. No pánové si natáčení užili, já teda si film neužil ani náhodou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek nie práve lichotivým "referenciám" ide o príjemý film. Nič extra sa nerieši, občas poteší snaha o apatowksý feeling... Reno tam trochu zavadzia, ale na manželský romantický film s posolstvom, je to vydarené... Film vám asi veľa nedá, ale ani veľa nezoberie... KOPAČKY boli vydarenejší dovolenkový kúsok... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama