Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

cubajz 

všechny recenze uživatele

sice se moc dlouho čeká na akci a výbuchy jsou opravdu tak mizerné jak se tu píše, ale dá se to zkousnout a nuda to rozhodně není - hereckému obsazení u mě kralují Vinnie Jones a Tommy Flanagan, jejich zabijáci jsou opravdu největší stylaři, jen škoda že mají tak málo prostoru a že celý film působí tak trochu amatérsky, protože pár bezva nápadů a i partička bezva charakterů tu je. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zatímco prvnímu dílu se nedala upřít řemeslná zručnost a jistá dávka zvrhlého humoru, dvojka je pouze směsice nesmyslné brutality a "zabíjení pro zabíjení". Přičemž se samozřejmě tváříme, že podřezat někomu krk skalpelem nebo tlouct lidem dláta do mozku je děsně Kůůl. Třemi adjektivy: Prázdné. Hloupé. Laciné. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sice horší pokračování hvězdně obsazené a lépe zafinancované jedničky, ale na druhou stranu celkem podařené akční béčko s několika vydařenými momenty a charaktery, které je mnohem zábavnější (pokud vypnete mozek), než by se odsud mohlo zdát. Jen ten konec je až moc překombinovanej (čti zpackanej), ale to už k těmhle filmům tak nějak patří. Každopádně to těch 90 minut slušně odsýpá. Nejolíbenější postava - vražedkyně se smrtícími polibky. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Non stop akce od začátku do konce, všude samá krev, létající kůlky, mrtvá těla a partička krutých zabijáků, kteří si mezi sebou nic nedarují.. A pak finální rozzuzlení a cool konec s kůlkou v hlavě toho nejmíň očekávaného.. já se bavil, ikdyž tenhle mega pekelnej guláš, už neměl to charisma jako jedničkaa... ()

Holina 

všechny recenze uživatele

P.J. Pesce vyžírá samé srágory a pokračování (From Dusk Till Dawn 3, Sniper 3, dvojka Ztracených hochů), ale speciálně Sejmi eso 2 nepodělal na plné čáře. Je tu hafo bizarních postav, které mi vyloženě vadí (jako rodinka šílenců), ale také takové, které zaujmou. Průměr kazí fakt, že srovnání s originálem toto pokračování vkutku nesnese... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama