Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (129)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

3/10. Naprosto podprůměrná břečka, která je koukatelná alespoň díky půvabné a charismatické Chloë Grace Moretz. Jinak se jedná o naprosto zbytečný a nudný film, který vyšumí z hlav lidí rychleji, než si tvůrci mysleli. Tohle se i dětem nebude líbit. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

druhy pokus dostat klasikov animovanych grotesiek (tom a jerry sa prvy raz v kinach objavili uz v roku 1940!) na velke platno nedopadol o nic lepsie ako jeho predchodca z pred tridsiatich rokov. ak povodne kratke pribehy fungovali na ploche desiatich minut tak to bolo hlavne vdaka crazy situaciam a extremnemu nasiliu (za co su v mnozstve krajin niektore epizody toma a jerryho zakazane). ta jednoduchost a priamociarost sa vsak Timovy Storymu nedokazala preniest na platno a spolu s dvojicou Weber/Neustadter (ktori maju za sebou doposial romanticke filmy pre mladych) neprisli s nicim novym co by bolo aspon trocha originalne a zaujimave a ospravedlnilo jeho prestrelenu dlzku. taky Zemeckis so svojim Rogerom Rabbitom nielenze bezchybne dokazal prepojit skutocnych hercov s kreslenymi ale svoj film obohatil i pribehom ktory nenudi. Storymu sa ta kombinacia prilis nedari a vacsina nahanaciek je neprehladna a uplne bez energie. navyse dizajn toma a jerryho mi vobec nesadol a mal som z neho pocit akoby vypadli z obdobia Gena Deitcha. Chloe Grace Moretz je skoda na taketo ulohy ale spolu s Penom (na ktoreho mam slabost) su jediny dovod preco som Toma a Jerryho dopozeral... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že asi takhle titulky co jsem k tomu našel jsou příšerné věty nedávají smysl k ženským postavám se zde mluví v mužském tvaru jednou udělaly z postavy Joy postavu Joy a jednou to přeložily jako radost v podstatě hrůza evidentně translator. Scénář to nemá v podstatě jakákoliv epizoda Toma a Jerryho natáhnutá do celovečeráku s tím, že se zde objevují i jiné animované postavy, které , ale nemají žádnou interakci s okolím natož tak s lidskými postavami. Chloe těžce přehrává a jediné scény kde je přirozená jsou ty kdy se obléká jako družička na svatbu a na konci což je zhruba 5 minut. Peňa zbytečný ten kromě prvního Ant Mana už v ničem kvalitním hrát nejspíše nebude a co mě nejvíce štvalo jsou rapující scény jelikož ten žánr nesnáším. Zbývá otázka co pochválit tak maximálně ty pávy tu bílou kočku a ty šaty co měla Chloe jako družička. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbinka pro děti, ale je to super natočeno (hlavně se mi líbilo, že všechna zvířata jsou animovaná, nejen Tom a Jerry)... Dá se to označit za kýčovité a infantilně vtipné, ale nakonec je tam i nějaký příběh a dá se to přežít - taky ještě před pár lety by měli přidat žánr sci-fi ( videohovory, dron, skate s GPS). Celkově vzato, mi to výjde na slabší průměr...50% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama