Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Zapněte ČT 1 o všedním dnu, tak někdy po poledni a máte skoro jistotu, že tam tohle půjde, totální klasika. Vždycky, když jsem si dával na nějaké návštěvě naději na zabití času prostřednictvím televize, tenhle pořad mi tu naději zašlapal hluboko pod zem. A ta znělka, kterou si zpívám aspoň jednou týdně už skoro 10 let, i Karlos80 jí tu notuje...je moc dobrá...nevtíravá... ()

Krysap odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsem výjimečně přes den doma, pokaždý se mi nechtěně podaří přepnout na tento skvost.. Mám pocit, že tenhle pořad snižuje IQ v průměru o 1 bod za jeden viděný díl, takže radši hned přepínám - přece jenom jsem od přírody moc nepobrala, tak bych o to málo nerada přišla.. Moje kamarádky se bojí, že se z nich na mateřský stanou pipky, a proto jim radím - nekoukej se na Sama doma a nelez na bejbynet. Pak se to dá ustát. ()

Reklama

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Potkat já osobu, jež složila nesmírně otravnou znělku Sama doma, nedopadlo by to s ní dobře... Jinak ale nechápu zdejší kritiku. Vždyť je lepší, když ženy v domácnosti sledují něco, kde se dozví spoustu zajímavostí, než přihlouplé mexické telenovely. Občas se při sledování nudím, některé moderátorky nejsou tak sympatické jako jiné, odpad! ale podle mě vypadá jinak. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Já bych pořad tak nezatracovala. Velmi záleží nejen na výběru témat, hostů, ale také na tom, kdo moderuje. Když moderovala Stáňa Lekešová, často jsem pořad sledovala. Byla inteligentní (absolventka právnické fakulty), příjemná, vtipná. Bohužel již zemřela. Je jí velká škoda. Na posledních dílech, kde se objevila už jako těžce nemocná, nebylo znát, že ji něco tížilo. Absolutní profesionálka. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama