Reklama

Reklama

Po rozchodu se spontánním přítelem vyráží příliš obezřetná Jen Kornfeldt se svými rodiči do Nice. Při cestě výtahem do svého hotelového pokoje potkává Spencera Aimese, který ji pozve na večeři. Po propitém večeru se mu svěřuje, že není spontánní osobou, za kterou se vydávala, a on jí na oplátku řekne, že je ve skutečnosti zvláštním agentem, najímaným na vraždy ve státním zájmu. Dívka je však mimo po minulém večeru a tuto důležitou zprávu přeslechne. Spencer se rozhodne, že je pro něj ta pravá, a požádá ji o ruku. Když Spencer oznámí svému šéfovi Holbrookovi, že končí, dostane se mu odpovědi, že odchod není řešením. On ale i přes nelibost svého šéfa odchází. O tři roky později se Jen a Spencer usadí a žijí normální život. Spencer ji překvapí předělanou kanceláří, ona jeho cestou do Nice, kde mají oslavit jeho narozeniny a jejich tříleté výročí. Kvůli pochybným známostem v Nice není Spencer zdaleka tak nadšený cestou jako Jen. To ji zaskočí a nastartuje to u ní pochybnosti o jejich vztahu. Mezitím bývalý šéf po Spencerovi chce, aby se vrátil zpět do služby. On sice odmítá, ale je donucen zúčtovat s minulostí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (438)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve filmu fungují snad jen akční scény (myšleno bitky). Zbytek filmu bych neváhal hodit do odpadu. Dialogy nelítostně debilní, herecké výkony katastrofální. Ke konci mě již film připomněl Hot Fuzz, kde útočili důchodci. Tady to byli sousedi. Jedna nebo dvě vtipné hlášky nemohou tento film zachránit, navíc se to nejlepší skrývá již v traileru. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se slušně, jen ta druhá půlka filmu mi připadala kompletně postavená na hlavu, když se najednou úplně ze všech stali zabijáci, to jsem si musela klepat na čelo, to bylo tak trapný a absurdní (asi to mělo být vtipné...?), že jsem musela snížit na hodnocení ze tří na dvě, protože se mi z toho totálně nadzvedly mandle... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že film režíroval tvůrce takových filmů jako "Pravá blondýnka" nebo "Příšerná tchýně" jedná se o slušnou variaci na filmy "Mr. and Mrs. Smith" nebo "Pravdivé lži". Luketic sice neumí natočit akční scény, nedá se ani říct, že by byl film nějak výrazně vtipný a na místě Ashtona Kutchera bych si představil nekolik desítek jiných herců ale přesto má film v sobě něco co u mě zafungovalo a způsobilo, že jsem se po celou dobu slušně bavil a jen minimálně nudil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný nájemný vrah se zamiloval, pověsil bouchačku na hřebík, oženil se a jen filmový panic by mohl očekávat, že už si nikdy nevystřelí. Vrahouni jsou zkrátka rutinní sázkou na jistotu, při které sice ústřední pár nijak zvlášť neohromí, ale leccos zachraňuje pragmatický tchán a věčně zlitá tchýně, jejíž ksichty daly mé bránici pořádně zabrat. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání ze strany Katherine Heigl. Po zhlédnutí Ugly Truth, jsem byla přesvědčená, že už je na nějaké úrovni ve vytváření rolí pro romantické komedie. Ale tohle bylo otřesné. Možná to bylo celou tou kombinací = špatně zahrané + hloupá role + otřesný dabing (ale ten jí promíjím). Ale není právě na herci, aby dodal něco solidního ze sebe i hloupé roli, kterou ztvárňuje? Možná je můj negativní postoj ovlivněn i tím, že ze srdce nesnáším uječené ztvárnění postav. Původně jsem si myslela, že kámen úrazu tohoto nenáročného filmu bude pouze Kutcher, ale vedle zmítající se a uječené Katherine to s podivem podělali oba. I když druhou polovinu filmu už mě zase bavila o něco víc Katherine. Věděla jsem, že půjde o slabý film, když jsem si ho pouštěla, ale že se to bude táhnout jak nedovařená nudle, na které občas narazíte na něco dobrého. No, na to jsem připravená nebyla:) Čekala jsem víc akce. A jestli Vám mám radit, pusťte si to až tak od 45 minut.. do té doby se tam nic neděje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama