Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (923)

Tosim 

všechny recenze uživatele

-CO DĚLÁŠ KROMĚ FOTBALU? -NO SPUSTU VĚCÍ...TŘEBA NOHEJBAL. Okresní přebor léty zraje jako víno, stejně jako Jan Prušinovský, který ať spolupracuje skoro s každým, ponejvíce však s Petrem Kolečkem, téměř vždycky to stojí za pozornost. Tenhle seriál "o fotbalu" spojil komediální křepčení a realitu českého venkova a různé lidské povahy tak neuvěřitelným způsobem, že se z něj o lásce, sobectví, rasismu, politice, feminismu, korupci a celkově naší národní povaze dozvíme občas víc, než z tolik ceněného MOSTu. 90%. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Slušná nadsázka venkovského života točícího se kolem fotbalového mužstva, které hraje jednu z nejnižších lig.. zde sehrála velkou roli plejáda skvostných herců v čele s panem Vetchým, kterému opravdu věříte každé "cholerické" slovo a pan "Dobjej", no to je perla. Myslím, že se seriál dobře zapsal a zdárně následuje klasický český humor, který ve filmech a seriálech ukončila v první půli devadesátých let Hospoda také od Novy. Za tento projekt tedy smekám.. :-)) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Citlivá sonda do života na vesnici se všemi jeho krásami i vadami. Detailně promyšlené postavy, jemný smysl pro humor a nervy drásající sportovní klání. Kdybych tak nesnášel fotbal, dal bych možná ještě víc. Ale jinak to šlo a Vetchý dost zvedá celý seriál z českého průměru sračkoidních vypatlanin, sesmolených na koleni. 70% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je paradoxní, že dost možná nejlepší porevoluční televizní seriál natočila zrovna tahle televize, každopádně Prušinovský odvedl kurevskej kus práce a hlavně si zvolil (nebo kdo ty herce vybíral) naprostej castingovej majstrštyk- Sobota v netypicky vážný roli předsedy Václava, Leoš Noha jako jáčkující Áda Větvička a hlavně Ondřej Vetchý jako fanatickej kapitán a hrající trenér Jirka Luňák ("Kluci, máme Roteiro!" :-)). Každej, kdo se jen trochu motá nebo motal okolo fotbalu, se v tom musí vidět- fotbal, to je láska navždy. Žádnej okresní přebor, tenhle seriál je jasně lig(b)ovej :-) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Růže mezi trny na poli současné seriálové tvorby našich komerčních televizí. Kdo alespoň chvíli působil v nižších fotbalových soutěžích a nebere se příliš vážně, ten má o zábavu postaráno a v některých situacích se jistě pozná stejně jako já. Nejoblíbenější postavy: Jiřina, Áda, Jarmil a samozřejmě kanonýr Jarda Kužel. S1: 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Představitel Jirky Luňáka Ondřej Vetchý jistý čas rehabilitoval se zraněným kolenem a nemohl hrát fotbal. Ve scénách zápasů z inkriminovaného období tak Vetchý pouze chodí a nadává. (Šéfik)
  • Během natáčení si herci neustále hráli s míčem. Když pak měli natáčet, byli často unavení. Proto jim režisér Jan Prušinovský bago s míčem zakázal. (ClintEastwood)
  • Jirka Luňák (Ondřej Vetchý) si doma na kazetě pouští záznam zápasu ČR vs. Nizozemsko z kvalifikace na Mistrovství Evropy 2004. (fabecc1222)

Související novinky

Reklama

Reklama