Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč Nova DO-RE-MI zrušila, protože se jedná(lo) o jeden z nejzábavnějších pořadů, který kdy vysílala.Ikdyž zábavným asi jinak, než bylo zamýšleno.Ožralecké Trávničkovi verze slavných písniček, pérotopořící a po lobotomii mluvící Laurinová, spousta porotců, kteří ani nevěděli co tam dělají, obrovský počet sjetých rádoby spěváků - dementů z ulice a.....................SLÁVEK BOURA!...na to se prostě nedá zapomenout.Ta jedna hvězda za Slávka na LSD a tuposti všech zúčastněných...jinak jde samozřejmě o odpad, který bych ale klidně zase sledoval na televizi (aspoň bych ji jednou za týden vůbec zapl). http://www.youtube.com/watch?v=fAQjTheTRHc ()

Reklama

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost, ve které exhibovaly různé kreatury snažící se o zpěv. Zbytečná porota, která nadržovala důchodcům a menšinám. Korunu tomu všemu nasazoval svým zpěvem Pavel "Popelka" Trávníček. U CaryMaryFuckových videí se pochopitelně také řežu smíchy, jenže tenhle pořad byl bohužel myšlen zcela vážně. Takže odpad. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu - proč nenechat národ, ať si kurví vkus sledováním trapného počínání mentálně retardovaných pěvců, že. Málokdo potěší oko lopatovo více, než jeho dvojník uvrhnutý do neštěstí. Pořadu nešlo vytýkat ani fakt, že vytáhl Trávníka z klobouku zapomění a vrhl zpátky do arény. Do atmosféry demence jeho ultraslizký projev výborně zapadal. Ani Laurinka nezklamala, je prostě pitomeček a to se vyplatí. Ovšem to, co nikdy nemohu této kujebákovině odpustit - stala se pekelnou branou, kterou se prohomil do světa showbusinessu Hranáč, ďáblův osobní rozkuřovač. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama