Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vlezlej Trávniček a zpěváci bez špetky soudnosti. Tenhle pořad snad ani nemohl vzniknout v produkci jiné televize, než je Nova. Ta si totiž velmi libuje v produkci pořadů, které pravidelně balancují na prahu jedné hvězdy a klasického televizního odpadu. Přesto dávám jednu hvězdu, protože když si zadáte do youtube hledat "doremi", tak vám vyjede hned několik "nejlepších" vystoupení, u kterých se minimálně jednou zasmějete. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak čím je pořad starší, tím se snižuje hodnocení až na odpadní hranici... Smutné. Pořad byl ve své době TOP věc, na kterou se lidé dokonce těšili.. Moderátoři byli hvězdy! Rozhodně si to zaslouží minimálně průměrné hodnocení i v dnešní době, jelikož to, co běží v TV nyní (Xtá soutěž o nej zpěváka, či trapné reality show, či dokonce pořad o vaření, kde lidi vařit neumí a šmejdí si po bytech a domácnostech...) to je pravý ODPAD... :* ()

Reklama

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Po vystoupení šedesátipětileté Miládky s písní "Jeníčku těš se, Mařenko načpak?", u kterého jste si chtěli z uší vytáhnout kladívko, třmínek i kovadlinku a rozemlít je na prášek, abyste už nikdy nic podobného neslyšeli, se porotci shodnou v hodnocení na 6 bodech ze 7 s tím, že paní Miládka do toho dala srdíčko, krásně se pohupovala do rytmu a pěkně se usmívala. Jedna hvězda za lehce nadřazený pocit z toho, že podle těchto měřítek bych mohla se svým zpěvem vyhrát i America’s, Britain’s, Australia’s a nevím kdo ještě Got Talent. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle mi úplně změnilo život, teda vlastně za to může dnes už smazaný CaryMaryFuck, ale nebýt jeho sestřihů pěveckých antitalentů, sedmíček Slávka Boury, lidí bez soudnosti, princových vystoupení a Sabinky Laurinové, připadalo by mi, že mi v životě leccos chybí. Teoreticky ty 4* jdou pro mě známému, ale vlastně neznámému člověku, co už nejspíš je někde na Aštarově vesmírné flotile a sleduje šíření jeho odkazů světu dál. Ale i tak, je DO-RE-MI a další pecky z produkce Novy jsou klenoty, ne že ne. 4* ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem se na to nikdy nevydržel dívat, jak mi bylo trapně za ty účinkující. Ale na druhý straně si říkám, není to vlastně vrchol dokonalosti toho formátu, který má ztrapnění účinkujících přímo za úkol? No, ale jako experta mě tu neplatěj, takže nebudu házet perly a ohodnotím jako divák. Je tu nějakej blicí smajlík? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama