Reklama

Reklama

300: Vzestup říše

  • USA 300: Rise of an Empire (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300", se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Themistokles čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Disk

No to já nevim, neviděla jsem zatim. Každopádně mi to z prvního dojmu přijde jako zaplaťpámbůh za ni, jinak nevim jestli se na to do kina pohrnu.

na příspěvěk reagoval Disk

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Rypicong

ja zase milujem baculate holky. Vychrtle 40  kilove baby a la Endzelia Zoli, kotora zmlati 100 kg chlapov v Salt-e, to neny nyst pre mna.

 (hodnocení, recenze)

Mně naopak přijde že jedině výživná Eva Grejnová tady může obstarat nějakou tu zábavu, když už není uřvanej "this is Sparta!" Butler:)

na příspěvěk reagoval Disk

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

mám rád drobný holky, i přítelkyně taková je :) Jako ona je ve své podstatě hezká, ale ty její oči ( kolikrát fakt zmalovaný jak emo holka :) mě nějakým způsobem vadí. Stejně jako Tereza Brodská ( jsou to podobné typy ), ten její ksicht mi taky nějak vadí, mají dost často takový divný výraz v obličeji :) JInak chápu že pro plno lidí je to hezká holka, nemůžu říct že je ošklivá, jenom nesympatická...

na příspěvěk reagoval Zodiak455, Martin741

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Rypicong

U mě je to zase přesně naopak, mě přijde velice sympatická a to jsem ji viděl jen v několika rolích, ale zase je pravdou že jí to pokaždé moc slušelo, viz. Kingdom of Heaven např.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

to jsi ještě nikdy neslyšel ? :) a však tak vypadá, jdi na google, obrázky, zadej Eva Green a uvidíš co ti vyleze... né, nic proti ní, jenom mi je ten její ksicht strašně nesympatickej...

na příspěvěk reagoval Jakkob, Martin741, Zodiak455

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

bohužel s herečkou Evou Green mám trošku problém, je mi hodně nesympatická - přijde mi jak emo píča, ta by byla ideální jako Catwomen do Batmana :) Prostě svině.  Akorát že v Batmanovi by mi tolik nevadila jako tady...

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Po premiéře se procenta samozřejmě změní. Vážně lze brát hodnocení jenom těch uživatelů, kteří film viděli na novinářské projekci v IMAXu.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Lumicko

este mozu byt dalsie dva. Trpi jednou z mentalno -psychickych poruch, kedy je problem odlisit realitu od fantasy. Alebo ma nasrane v hlave.

Související novinky

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

02.06.2024

Když to s originalitou nevyšlo, je potřeba se vrátit k osvědčeným postupům. Právě tak asi přemýšlí Zack Snyder (Armáda mrtvých), který se po nepříliš vřele přijatých dvou dílech své vysněné sci-fi… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Reklama

Reklama