Reklama

Reklama

300: Vzestup říše

  • USA 300: Rise of an Empire (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série „300", se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Themistokles čelí masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Jak je vidět, stejně jde vždycky o to, jak je to natočeno. Jak jsem říkal, Black Widow mi v IM2 vadila, ale v Avengers byla skvělá. A vůbec, pro mě jsou nejlepší ženské postavy jako třeba Katherine Hepburn v Leopardí ženě. Jsou to rovnocenné protihráčky/partnerky svých mužských protějšků, ale je pořád poznat, že jsou to ženy.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Vůči ženám-bojovnicím bych křivého slova neřekl, ať už jde o fikci či realitu. Mě se takový prototyp žen vždycky moc líbil, začalo to už tuším Johankou z Arku, kde to bylo jen kvůli těm plechům co na sobě měla.. XD Byla tu i Xena, Amazonka z Diabla II, Lara Croft a další více či méně známé krásky, které si hravě poradili se vším jako kdejakej chlap.. ;) Nechápu co by se někomu na takové ženě nemohlo líbit.. ? Každopádně, Eva Green mi přijde naprosto v pohodě, ač na druhou stranu nemohu říci, že bych z ní byl nějak extra paf, ale ani křivého slova bych vůči ní neřekl. Uvidím až bude k mání zase něco víc.. ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

ywo666

přesně, dodneška vzpomínám na tu scénu v Transformerech, kde LaBlaf padá z vejšky aspoň několika pater a před smrtí ho zachrání to, že místo na beton spadne na kovovou ruku:-DDDD

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Ištván87

stačí umět něco jako krav maga, který je dělaný přímo na to, aby malá ženská mohla velkýho chlapa efektivně kopnout do koulí :)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Inak tá diskusia so ženami mi príde divná, keď tá sila žien sa meria tým, že Eva v trailery raz vystrelila z luku pokiaľ viem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Ale akčné filmy bývajú prestrelené. Keď nejaký svalovec schytá za film toľko rán, že by mu nestačil ani počet životov, ktorými dosponujú mačky je to v poriadku? Ale keď schytá väčšiu ranu ako je realita, to už vadí? Dvojitý meter. By si si rozumel s pár maskulatívnymi užívateľmi, ktorí adorujú hrubú silu. Nechcem tvrdiť ale, že je samozrejmé, že žena zmláti veľkého chlapa. Ale nemožné? Už som osobne zažil situácia keď obrovská hrubá sila nestačila. Takže nie je úplne vylúčené, že drsná žena zmláti chlapa. Iba nepravdepodobné. Ale akčné filmy nie sú práve o najpravdepodobnejších scenároch.

na příspěvěk reagoval Falconica

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

GigaPudding

No, mluvil jsem o druhu postavy. A co je nejhorší, ta ženská vždycky nějakou schytá. Vzhledem k tomu, že ti chlápci, kteří v těch filmech jsou, tak jsou bezmozci, ale se silou, že by uzvedli náklaďák. Kdyby takhle velká (nejen vysoká) žena dostala od někoho takovýho jednu středně silnou ránu, tak by byla ráda, kdyby se mohla s brekem odplazit domů. 

 

A já ani nemluvil o fantasy žánru. Akční žánr celkem stačí. :D Ale nevadila mi rvačka v posledním Rychle a zběsile: Tam se mydlila ženská se ženskou, nehledě na to, že celej ten film byl tak strašně přestřelenej, že to byla zábava.

na příspěvěk reagoval ywo666, GigaPudding

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ištván87

"silná žena obklopená slabými hloupými muži" - to víš, to jsou ty ženské mindráčky. Jinak než relativně silná průměrná akční hrdinka nikdy nebude, takže čím více rachitických kriplíků na ni naházíme, tím více faktor Lary Croft stoupá. A Brienne prosím víc, děkan.

na příspěvěk reagoval Falconica

Související novinky

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

02.06.2024

Když to s originalitou nevyšlo, je potřeba se vrátit k osvědčeným postupům. Právě tak asi přemýšlí Zack Snyder (Armáda mrtvých), který se po nepříliš vřele přijatých dvou dílech své vysněné sci-fi… (více)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Reklama

Reklama