Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Z naprostého "Parodiového" maniaka se ze mě stává "skeptický" maniak.. Vždyť tohle už je moc ne ?! Oukej Scary Movie 4 se dalo, Date Movie taky dobré, Velkej biják - výborný (Nechápu to hodnocení) , Disaster Movie - taky hloupé, ale pořád si drží podprůměr a závěrečný Song jsem měl v Playlistě dlouhou dobu (:), Tohle je Sparta- Strašné, nedalo se na to dodívat. A teď tohle.. Stan Helsing. Jedna z nejhorších viděných parodií typu Scary Movie. Začátek solidní, jenže zbytek filmu je prostě strašný. 32% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že dam ještě někdy parodii tak vysoký hodnocení. Protože jejich kvalita je poslední dobou silně odpadová, ale tady se za to nestydim. Film má příběh a neni jen slepencem fekálních trapnejch vtipů. Občas se sice najde něco, co s tim hraničí, ale i když neni tenhle film vrcholem žánru jako Třeba Žhavý výstřely, dá se celkem snesitelně snést. ()

Reklama

misar3 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem očekával nějakou vtipnou scénu... Nějak žádná nepřišla, ale trapných a nudných bylo dost. Jak již psal B!shop, jasná urážka hororových ikon. Až mě to zamrzelo, když jsem je totiž viděl v traileru, říkal jsem si, že by to mohla být možná povedená parodie, ale místo toho to byla fraška s žádným pořádným příběhem. Jediná vtipná scéna: Když sejmuli malého kluka brankáře a mysleli si, že je to Jason. Herecké obsazení absolutně neznámé a slabé, ale to u podobných Céčkových parodií bývá :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Proč tak nízký hodnocení k sakru? Vždyť Stan Helsing je výborná parodie a fakt zábavná komedie. Navíc setkání Freddyho Kruegera, Michaela Myerse, Jasona Voorhese, Pineheada, Chucky a Leatherfase nemohlo dopadnout špatně. A taky že ne. Celý film je výborná jízda, u kterého jsem se fakt úžasně bavil. A navíc bylo skvělé vidět osvědčeného matadora Leslieho Nielsena v ženské roli, ale výborné. Jinak Steve Howey, Kenan Thompson a hlavně ty úžasný kočky byly v hlavních rolích fakt super. No a monstrům to dohromady fakt dobře ladilo. Nejlepší byl opět Freddy, jako vždy. Jeho hlášky byly fakt borcovní, hlavně scéna na záchodě... Supr. Jedna z nejpovedenějších parodií poslední doby. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nu což já se občas i bavil. Je pravda že film je děsně blbej a většinou spíše nevtipnej. Ale prostě jsem nedokázal vypnout. Pěkně to odsralo pár masek vrahů, jako třeba Chucky který vypadal spíše jak Z Vymýtače Ďábla. Jen škoda že film nebyl jak začátek, ten si myslím byl výbornej. pár odkazů na jiný filmy bohužel film jako celek nezachrání, ale i tak, já to klidně přiznám já se bavil. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama