Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jako celek to nepůsobí až tak hrozivě. Je tu ovšem pár zvratů a dialogů, které mě bohužel bolely. Trochu větší spád, koukalo by se na to mnohem lépe, a nelogičnosti by byly zapomenuty. Děvčata herecky velmi překvapily, a pohled na ně byl jak jinak velmi příjemný. A Karl Urban? To je zde prostě obrovský omyl a hrůza. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Ne že bych od tohoto filmu čekal něco víc než jen trochu té plytké zábavy. Plán byl jasnej - buďto ty dvě kozaté pipiny, unesená i zachraňující, projeví aspoň ždibec inteligence a budu jim fandit při záchraně, a nebo budu naopak fandit únosci, snad to aspoň bude nějaký zajímavý úchylák ze života. Ale užiju si tak či tak. Chyba lávky! Sice kozaté, ale nudné slepice, odfláknutý děj, nezáživný únosce, poctivá porce stupidních nelogičností. Film se potácí od ničeho k ničemu... Původně jsem nechtěl ztrácet čas komentářem. Napsal jsem ho „u sousedů“ v den, kdy jsem slyšel upoutávku, že to poběží v TV. A jelikož to vedle mělo nepochopitelných 62%, cítil jsem morální povinnost včas před tou hrůzou varovat lidi! Jedna hvězda za ty dvoje kozy, to je tak maximum, co můžu dát. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nebudu nikomu, ani sám sobě namlouvat, že jediný důvod, proč jsem do tohoto neobjevného thrilleru vůbec šel, bylo obsazení dvou ústředních krásek, především pak mé oblíbenkyně Amber Heard, která je v každém filmu neskutečně sexy a prostě se mi na ní moc dobře kouká. Bohužel, co se týče zápletky, to už zas taková pastva ale pro oči není. Je obyčejná, bez momentu překvapení a efektního nápadu. Ovšem, je tu jedno velké ALE. Ono krom zápletky to vše ostatní poměrně ujde! Atmosféra argentinského venkova velmi účinná, záporáci tuctový, nicméně působiví, tempo snímku poměrně zdařilé, žádné velké nudné a táhnoucí se mezery a především, tvůrci se skutečně dobře popasovali s momenty napětí a dramatickými scénami a vážně tu fungují. Ovšem opakuji, co to vše naplat, když všechny tyto působivé ingredience nemohli ve zmiňované fádní zápletce nijak vyniknout. Všemu pak nasadí korunu "akční" konec, který má též sice spád a švih, ale je tak naivní, přemrštěný a divácky podbízivý, že je nakonec spíš k smíchu. Marcos Efron je zkrátka docela šikovný autor, nicméně pro svůj další film, pokud tedy ještě nějaký bude, by si měl určitě vybrat daleko výraznější a zajímavější látku, ve které by mohl uplatnit svůj tvůrčí potenciál. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Béčko, ale fajn. Neviem mu dať menej ako 3*, hoci by si to zaslúžilo. Dosť tomu pomáha vcelku sympatické ústredné dievčenské duo (Amber Heard to aj produkovala) a vcelku zaujímavá „exotická“ argentínska atmosféra. Naopak, značne tomu ubližuje zvyšok kastingu, ktorý je dosť hranatý, čudný a nepríjemný a predvídateľný scenár plný divných momentov a nelogického chovania jednotlivých postáv. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oceňujem sympatické obsadenie v podobe Odette a Amber, avšak tvorcovia filmu nezaválali. V momente kde mali pritlačiť na pílu a predložiť divákovi riadnu porciu drámy a napätia, tak neučinili a celé to zazdili v priemernosti....Takýchto snímkov tu už bolo...boli aj horšie,.....ale i o dosť lepšie. Pričom tento neprináša nič nové..... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama