Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Han22 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima tomu dávám tři hvězdičky. Bavil jsem se u toho přibližně stejně jako u dvojky, ale jiným způsobem - dvojka byla zdlouhavější, ale víceméně kopírovala jedničku a změny co udávaly po skocích byly logické. Trojka je napínavější, brutálnější, ale když se to veme kolem a kolem, tak je to jen obyčejný thriler s nepřekvapivou pointou (čekal jsem opravdu že tvůrci vymyslí něco lepšího než to co mě napadlo hned skoro na začátku). Navíc ony časové změny tu moc smysl nedávají. Jo a ta erotická scéna je fakt megatrapná. Takže pokud se smíříte s tím, že koukáte na celkem slušně fungující thriler, tak se to dá sledovat. ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s některými komentáři, které staví trojku nad dvojku. Dvojka nebyla nic moc ale s nálepkou "video film" je mnohem lepší. Trojka je stupidní ve všech směrech. Skákání už není vůbec zajímavé. Děje se tak často a cíleně. Daná osoba, herecky velice nesympatická (jak z akčních béček minulého desetiletí), uplně popírá princip předchozích dílů. Dokáže se přenést kamkoliv i když na tom místě ani nebyla. A ten finiš....bože ten finiš. Pointa byla jasná hned, jakmile akce v minulosti neměnili adekvátně budoucnost. Navíc to divadýlko...joj. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na první film se dotáhnout nemůže a lehce strádá i za druhým dílem, ovšem Butterfly effect zkrátka má jako nápad svou kvalitu a i třetí díl je velmi slušný. Celý film nechává diváka na pochybách, kdo je ve skutečnosti vrahem a jestli jím není samotný hlavní hrdina. Konečné rozuzlení nakonec ale není pravda tak překvapující, ovšem závěrečná scéna s hořícím domem je opravdu krutá a já u ní jen seděl s otevřenou pusou a přál jsem si ať to skončí jinak. Slušný Carmackův výkon, docela ucházející hudba a moc bych si přál čtvrté pokračování, ale zřejmě už se toho nedočkám. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po špatné a zbytečné dvojce obrovsky milé překvapení. Trojka je plně srovnatelná s jedničkou, tenhle typ mysteriózních béček prostě miluju a v mých očích jsou podobné kousky stokrát přitažlivější a zábavnější, než všelijaké namachrované komerční blockbustery. Temný, napínavý a skvěle vypointovaný příběh, jehož rozuzlení jsem sice minimálně od poloviny tušil, ale opravdu jistý jsem si jím nebyl až do samého konce. A výborná Rachel Miner - na tuhle herečku se fakt hrozně rád dívám, protože vůbec nevypadá ani nehraje jako většina ostatních hereček. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno