Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

suicide 

všechny recenze uživatele

Když byla natočena dvojka, považoval jsem zo za omyl, který jsem zhlédnul jen ze zájmu. Podobně překvapený jsem byl, když jsem se dozvěděl o natočení trojky, ale musím uznat, že oproti dvojce se nejedná už o takovou blbost. Koncept filmu doznal jistých nutných změn, takže nejde o úplné kopírování originálu, jak to zkoušela dvojka, ale přesto pořád docela hovadina a tři hvězdičky dávám, abych trojku dostatečně odlišil od toho příšerného odpadu, kterým nás poctili tvůrci dvojky. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

S odřenýma ušima tomu dávám tři hvězdičky. Bavil jsem se u toho přibližně stejně jako u dvojky, ale jiným způsobem - dvojka byla zdlouhavější, ale víceméně kopírovala jedničku a změny co udávaly po skocích byly logické. Trojka je napínavější, brutálnější, ale když se to veme kolem a kolem, tak je to jen obyčejný thriler s nepřekvapivou pointou (čekal jsem opravdu že tvůrci vymyslí něco lepšího než to co mě napadlo hned skoro na začátku). Navíc ony časové změny tu moc smysl nedávají. Jo a ta erotická scéna je fakt megatrapná. Takže pokud se smíříte s tím, že koukáte na celkem slušně fungující thriler, tak se to dá sledovat. ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mnohem lepsi nez dvojka! Pribeh je pojaty trosku jinak. Je to spis thriller s prvkem cestovani casu nez klasicka myslenka Butterfly Effectu. Bohuzel scenar ma hodne nedotazenosti a logickych der, coz je skoda. Z nametu slo rozhodne dostat vic. Zas tak spatne to neni, ale za tu odflaklost scenare jen 60%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Od trojky Osudového doteku jsem nečekal nic, ale díky tomuhle je to přece jen o stupínek pohlednější než dvojka :) Hrátky s časem jsou tu ještě "lepší" , scénárista se s tím tady opravdu nesral - pointa, která má zalepit a vysvětlit vše opravdu stojí za to, zhruba něco ve smyslu: Tomu nerozumím, dali mi víno v krabici a já vůbec netušil, že jsou v tom nějaké peníze. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Možná to bude tím že film z roku 04 jsem neviděl,ale mě Revelations opravdu bavil. Zajímavý a vcelku napínavý příběh a podařené finále dělají z filmu super podívanou u které jsem se nenudil. Dost mě překvapila i brutalita v některých scénách a nejde prostě nezmínit scénu ve které hrála Melissa Jones i díky ní nemám problém dát 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama