Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po špatné a zbytečné dvojce obrovsky milé překvapení. Trojka je plně srovnatelná s jedničkou, tenhle typ mysteriózních béček prostě miluju a v mých očích jsou podobné kousky stokrát přitažlivější a zábavnější, než všelijaké namachrované komerční blockbustery. Temný, napínavý a skvěle vypointovaný příběh, jehož rozuzlení jsem sice minimálně od poloviny tušil, ale opravdu jistý jsem si jím nebyl až do samého konce. A výborná Rachel Miner - na tuhle herečku se fakt hrozně rád dívám, protože vůbec nevypadá ani nehraje jako většina ostatních hereček. ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s některými komentáři, které staví trojku nad dvojku. Dvojka nebyla nic moc ale s nálepkou "video film" je mnohem lepší. Trojka je stupidní ve všech směrech. Skákání už není vůbec zajímavé. Děje se tak často a cíleně. Daná osoba, herecky velice nesympatická (jak z akčních béček minulého desetiletí), uplně popírá princip předchozích dílů. Dokáže se přenést kamkoliv i když na tom místě ani nebyla. A ten finiš....bože ten finiš. Pointa byla jasná hned, jakmile akce v minulosti neměnili adekvátně budoucnost. Navíc to divadýlko...joj. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film je poměrně slušně zpracovaný, ale jsem opravdu alergický na typy snímků, používající název svých předchůdců a majících přitom minimum společného. Oproti předchozím dílům (naprosto excelentní jedničce a spíše průměrné dvojce) tu máme sice dalšího "cestovače" v čase, ALE.... Tohle je bohužel velké ALE, jelikož celá myšlenka cestování pouze pomocí zapsaných či vyfocených vzpomínek se mění na lítání do kteréhokoliv data, co si hlavní hrdina vzpomene. Snímek se stává podprůměrným také kvůli celkovému nepochopitelného zmatku ve změnách přítomností a i když je vyústění překvapivé a celý film by posunul o příčku výše, má smůlu. ... Prostě a jednoduše, jde o """pokračování""" => musí nastat konfrontace s předchůdci. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Možná to bude tím že film z roku 04 jsem neviděl,ale mě Revelations opravdu bavil. Zajímavý a vcelku napínavý příběh a podařené finále dělají z filmu super podívanou u které jsem se nenudil. Dost mě překvapila i brutalita v některých scénách a nejde prostě nezmínit scénu ve které hrála Melissa Jones i díky ní nemám problém dát 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama