Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deadgirl“ je snímek, který má velmi dobrý nápad, je v tomhle smyslu relativně originální, ale snaha narvat do toho příběh, který je nakonec hodně nudný, se prostě nepovedla. Tenhle film je skvělý v tom, jak je zde zobrazeno, jak se lidé k sobě dokážou chovat. Je skvělý v tom, jak je realistický, jak se nebojí. Ale k dokonalosti mu ještě nějaký ten krok chybí. Rozhodně ale nadprůměrný horor. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rádobykontroverzních zvrácených slátanin se sexuálním podtextem, ovšem postrádající jakoukoliv smysluplnější myšlenku. Navíc mizerně zahrané, plné naprosto stupidních dialogů, a o absenci atmosféry, napětí či strachu je také zbytečné se rozepisovat (snad jen scény ze psem stojí za zmínku). Prostě zbytečnost s velkým ZET. SPOILER- btw. opravdu si nedokážu, kterého zoufalce by soulož s touto rozkládající se "slečnou" mohla uspokojit :D, ovšem narozdíl od chlapců v tomto hororu, mám asi dost mizerný vkus, jinak si to nedokážu vysvětlit. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama