Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu záživnější než lecjaké vysokorozpočtové sci-fi. Stačí dobrý nápad, pár ochotníků, kteří hrají, světe div se, lépe než někteří přeplácení hollywoodští herci/čky, trochu píle a inovace a ejhle. Dejte Collorovi pořádný prachy na nějaký sci-fi, třeba AvP 3 a nechme se překvapit. Ten chlápek má evidentně za ušima, ten chlápek ví, co dělá. Byl jsem velmi mile překvapen. Jak je to levné, tak je to chytré a je tam dost dobrých nápadů a vychytávek - CLEO - nejlepší laptop, co jsem viděl. Taky chci takovou hračku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEPŘEŽÍVAJÍ DRUHY NEJSILNĚJŠÍ, ANI NEJINTELIGENTNĚJŠÍ. PŘEŽÍVAJÍ TY DRUHY, CO MAJÍ NEJVĚTŠÍ SCHOPNOST SE PŘIZPŮSOBIT...(Charles Darwin)....... /// Jednoduchá transportní mise se zvrtla. Převáženej organismus sejmul posádku a loď (kosmická) havarovala. Jsou na něj teď kdesi v poušti ,,jen“ tři a mají 100 hodin do evakuace..... Vyhoďte na poušť pár chlápků ve sci-fi oblečcích, zařiďte měniče hlasů, ,,plazmový“ zbraně..... ještě samozřejmě to nejdůležitější!!! PŘÍBĚH! Skandální odhalení po 30ti minutách? Co chtěj hrát dál? Žádnej debatní kroužek....., trochu boje, lehce naznačený charaktery a ,,on“, POSLEDNÍ SVÝHO DRUHU! Říkám vám – ZAJÍMAVÝ!!! Uplést z hovna bič? (Ale jo...) Ovšem dokázat s ním prásknout? Tož zkuste tohle levňoučký povídání o hvězdných křížových výpravách.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už (nebo ještě?) trochu pamatuju. 2.) Jsem poslední svýho druhu 3.) Nesnáším drahý ,,sračky“. 4.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Poslední ze tří šmoulích Power Rangers a Kurt Russell chodí sem a tam po poušti jak Beduíni s Alzheimerem, dělají si naschvály, vyhrožují, kdo komu rozšlápne planetu a bacají se, až jim teče červená. Světe, div se, nakonec se z toho vyklube vesmírně nesmírné přátelství.. To je v kostce zápletka nízkorozpočtového sci-fi pana Collory, které sice opravdu vypadá velmi levně a je evidentní, že si jeho prostřednictvím autor udělal ohromnou radost, ale až na reverzní úvod (kdy nevíme, kdo je kdo) je Hunter Prey strašlivě neoriginální a vrávorá jako opilec na tenké čáře mezi vykrádáním a poctou dnes již kultovního Enemy Mine. Ubozí Cydoniané, když jim začne téct z nosu, musejí toho mít plné oči.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi jednohubka potvrzující pravidlo: Za málo peněz, hodně muziky. Jednoduchý, ale velice zábavný námět, úsporný, ale přesto velmi efektní vizuál a chytré dialogy. Místy jsem měl pocit, že koukám na film ze zlatých 80-tek, ale přesto na něm bylo něco, co ho odlišovalo a Hunter Prey není rozhodně žádné hloupé béčko s ošklivými maskami. Ba naopak. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní nízkorozpočtové sci-fi s obleky ze StarWars, což vůbec nevadí. Jen úvodní pixelové záběry z vesmíru za moc nestály, ale na nich to nestojí. Trochu variace na snímek Můj nepřítel (1985), zde je ovšem vztah odlišných ras daleko komplikovanější. První zlom nastane, když se sundají helmy... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama