Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Venous666 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, jak je to 5km a dále od povrchu Země, tak film má u mě už jasné plus. A to se týká i o Hunter Prey. Poušť, pár lovců a jedna kořist. Ze začátku jsem si myslel, že ta kořist je nějaký emzák ze vzdálené galaxie, ale ono je to úplně jinak. Dialogy jsou v plusu. Lovci mají vojenskou mluvu a snaží se podle toho chovat. Velmi odpočinkový Sci-fi filmek ... 60% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Smrdí to dolarem na sto honů, což není při rozpočtu 425 000USD překvapením a stopáž by potřebovala pořádnou odlehčovací kůru, protože některé záběry trvají třikrát tak dlouho, něž by bylo třeba. Scénář je naopak velmi kvalitní a častými dějovými zvraty dokáže opravdu překvapit. Oni totiž oba hrdinové nebojují jen za vlastní přežití, ale i za svojí rasu a tak rozehráli důmyslnou šachovou partii, kdo koho přechytračí. Stejný efekt to má i na diváka, protože s každým zvratem se mění vyznění pointy a člověk si nemůže být ničím jistý do poslední minuty. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný scénář.Tři honí jednoho (nudné záběry na poušt'),pak už jen jeden honí druhého (NZNP),pak druhý prvního(NZNP),pak zase první druhého(NZNP) a pak ještě příjde na chvilku další a ten honí oba dva (NZNP).Na konci sem měl asi být překvapený,ale to bych nesměl být totálně znuděný,aby mi to nebylo úplně jedno (ani tak by mi zrovna čelist nepadala).Masky a rekvizity to ani nemluvím. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi připomínající klasiku Enemy Mine. Speciální efekty, prostředí i děj filmu jsou viditelně omezeny nedostatkem peněz, ale zábavnosti to neškodí. Co film ztrácí na vizáži dohání scénářem. I když je trochu jednotvárný a zdá se bez konce, obsahuje několik dějových zvratů, které pomáhají držet pozornost, až do trochu slabšího závěru. Celkový dojem z filmu je jako z kvalitního dvojdílu Krajních mezí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEPŘEŽÍVAJÍ DRUHY NEJSILNĚJŠÍ, ANI NEJINTELIGENTNĚJŠÍ. PŘEŽÍVAJÍ TY DRUHY, CO MAJÍ NEJVĚTŠÍ SCHOPNOST SE PŘIZPŮSOBIT...(Charles Darwin)....... /// Jednoduchá transportní mise se zvrtla. Převáženej organismus sejmul posádku a loď (kosmická) havarovala. Jsou na něj teď kdesi v poušti ,,jen“ tři a mají 100 hodin do evakuace..... Vyhoďte na poušť pár chlápků ve sci-fi oblečcích, zařiďte měniče hlasů, ,,plazmový“ zbraně..... ještě samozřejmě to nejdůležitější!!! PŘÍBĚH! Skandální odhalení po 30ti minutách? Co chtěj hrát dál? Žádnej debatní kroužek....., trochu boje, lehce naznačený charaktery a ,,on“, POSLEDNÍ SVÝHO DRUHU! Říkám vám – ZAJÍMAVÝ!!! Uplést z hovna bič? (Ale jo...) Ovšem dokázat s ním prásknout? Tož zkuste tohle levňoučký povídání o hvězdných křížových výpravách.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už (nebo ještě?) trochu pamatuju. 2.) Jsem poslední svýho druhu 3.) Nesnáším drahý ,,sračky“. 4.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama