Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo tak slibně, po vcelku dobré jedničce, která měla jakž takž ještě dobrou atmosféru i jako sci-fi se zde dostaneme do kosmické lodi, tam jsem ze začátku koukal s otevřenou hubou a říkal si, že toto bude nejlepší sci-fi od Vetřelců, ale pak se děj začal odvíjet jiným směrem ve Vietnamu,, kde si to nakonec se svým bojovým uměním rozdají s emzáky. Jako bych sledoval dva filmy. Přesto se na film stále dobře kouká když vypustíme z hlavy, jaká je to blbost. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Za normálnách okolností se snažím sci-fi béčkům vyhýbat a první Skyline podle hodnocení ničím víc není. Nicméně na webu se začaly množit vcelku zajímavé informace o třetím pokračování a protože nových sci-fi moc nevzniká, sáhnul jsem po Beyond Skyline. A víte co? Ano, je to béčko, ale Liam O'Donnell má můj velký respekt, protože za málo peněz předvedl setsakra hodně muziky. Obrovské množství trikových sekvencí, bylo vcelku solidně provedených, obsazení se taky povedlo a hlavní účel se jistě povedlo splnit. Pobavit. Beyond Skyline je velmi přímočaré invazivní sci-fi, kde se nevedou filozofické diskuze, neprobíhá žádný přesah v podobě společenské kritiky, neřeší se rodinná traumata, nebo něco podobného. To málo co z toho proběhlo, pouze posloužilo k minimálnímu vykreslení postav. Zbytek obstaraly jejich činy. Míít nízká očekávání ohledně tohoto filmu se vyplatilo, protože jsem spíš příjemně překvapený. Přestože je to pořád béčkový film, narvaný scénáristickými lapsy a žánrovými klišé, je tak nějak poctivý a ve skutečnosti je ten rozdíl mezi filmy Bitevní loď a třeba Světová invaze jen v rozpočtu/vizuálu. Z nějakého důvodu je prostě problém napsat originální inva sci-fi. I z toho důvodu se na trojku asi podívám. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film se dá rozdělit na 2 části. Jedna je v Los Angeles kde proběhne mimozemský útok a druhá kdesi v Asii. Zatímco první je hodně povedená tak druhá už je slabší a cca 20 minut se tam nic neděje. Proto taky hodnotím 1 díl výše o jednu hvězdu než tady. Potěší i gore (utrhnutá ruka a noha mozky vytrhnuté z těla a podobně) 60 procent do případného 3 dílu bych klidně šel. Jinak tohle mělo k nám do kin místo trapného Prometheuse. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama