Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlku jsem docela trpěl, ale v té druhé jsem si překvapivě užíval chemii hlavní trojky (dokonce i Meryl Streep, kterou jinak fakt nemusím) a měl jsem z toho takový ten hřejivý feel good pocit, že ty čtyři nakonec dám. Proč už se tyhle rom-comy jakéhokoliv věku v takové míře už netočí? ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Celkem milá, příjemná komedie, avšak ničím nepřekvapí a ničím není nová.. Nic výrazného ve filmu neobjevíte, ale pobavíte se. Maryl Streep se mi líbila, za to Steve Martin se mi do role příliš nehodil (už od začátku jsem jim to prostě nepřál). Takže když to shrneme, jedná se o průměrnou komedii, která rozhodně neurazí, ale ani nenadchne.. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Když Meryl Streep juchala na ABBU, tak to šlo pochopit. Když ji ovšem Meyersová nutí stejně juchat i s upištěnými kamarádkami při debatách o srostlé vagíně, rozplývat se před natřásajícími se tuky páně Baldwina či předstírat, že bezmála sedmdesátiletý Steve Martin je "Pan Božský", tak to poněkud ustřelila. Poněkud hodně. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Zaľúbiť sa občas do svojej bývalej manželky, to sa občas stane. Osobne poznám taký prípad. Pre niekoho nepredstaviteľné, iný by o tom vedel uvažovať. Zdá sa to jednoduché? Nie, It´s complicated...M. Streep i A. Baldwin dali filmu to, čo potreboval najviac. Ľahkosť, nadhľad a jemný, nesilený humor. Film si hlavne u starších, životom skúšaných divákov, fanúšika určite nájde. Pre mňa to bola typická dilema, ktorú riešim veľmi často. Tri či štyri hviezdy? Nenudil som sa, zbehlo to, tak prečo nie tie slabšie štyri. 70%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Devět dnů před druhým termínem státnic, kdy už mi občanské právo leze na mozek, mi komedie Nějak se to komplikuje náramně sedla. U přítelkyně jsem v den jejího svátku taky uspěl, takže všeobecná spokojenost. Meryl Streep a Alec Baldwin předvádějí oba vynikající výkony, zvláště u Aleca Baldwina si myslím, že takovou roli uvítal, poté co mu v poslední době nabízejí role všelijakých magorů, bláznů a buranů. Steve Martin překvapil civilní a citlivou rolí a John Krasinski mě bavil mnohem víc než v Away we go. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)
  • Scéna, ve které se Meryl Streep (Jane Adler) koupe ve vaně a Alec Baldwin (Jake Adler) sedí vedle ní, se natáčela několik dní. Herečka ale odmítla být celé hodiny namočená ve vodě, a tak byla do vany umístěna umělohmotná deska, na které byla jen trocha vody a pěna. Meryl Streep tak byla po celou dobu v suchu. (Ernia)
  • Proslýchá se, že ratingové ohodnocení R, tedy mládeži do 17 let přístupný jen v doprovodu rodičů, obdržel film od Motion Picture Association Of America především kvůli scéně s marihuanou. (Missa08)

Reklama

Reklama