Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Typická komédia kde nechýba ten pravý polotrápny americký humor. Claire a Phila už nebaví ten nudní manželský sterootypný život a tak si vyrazia na večeru aby tomu dodali šťavu. No skutočnú šťava príde až keď sa na scéne objaví Common. Zo začiatku trochu nuda, ale potom ako začne ísť do tuhého dokáže nočné rande upútať a pobaviť a tých 97 minút filmu dodáva slušné tempo. 70% - 3* ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Spojení královny a krále současného amerického televizního světa komedie dalo vzniknout mírně nadprůměrné akční komedii bez zapamatováníhodné scény či vynikajícího vtipu. Tvůrci evidentně nevěděli, zda hrát podle not Steva Carella nebo podle Tiny Fey. Vznikl tak paskvil z univerzálního humoru, který nesedí ani jednomu z hlavních představitelů. Za břicho jsem se popadal jen jednou, a to při scénkách u závěrečných titulků, což je pro komedii s hvězdným obsazením automaticky špatné vysvědčení. Vítězně tak z celého klání vychází až ten třetí vzadu. Marky Mark (Mark Wahlberg) si snad jako jediný roli evidentně užil a jako jediný působí nenuceně. S takovým hereckým obsazením mělo Noční rande rozhodně navíc. Raději si znovu pustím agenta Smarta. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Nejdřív se přiznám, že mám hodně rád Tinu Fey, kterou jsem poznal díky tomu, jak neodolatelná byla její Sarah Palin (zasvěcenci vědí). A říkal jsem si, že by nehrála jen v tak nějaké té akční romantické komedii, které mě jako žánr míjejí. A měl jsem pravdu, Date Night funguje od začátku do konce, je čemu se smát, nad čím se zamyslet, komu držet palce. Film diváka vtáhne, nehraje si na nic světoborného, ale zároveň je dobře natočený a výtečně zahraný příhodně vybranou partou ostřílených herců. A s originálním humorem, a to se cení. PS: A taky mi nikdy nedá, když někdo dá filmu pět hvězdiček, i když většina dá dvě. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama