Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak moji pozornost upoutala hlavně kočka Briana, no ani ta druhá číča nebyla ale špatná. O filmu jsem nevěděl, až dnes jsem na něj náhodou narazil a večer dostal přednost, před jinými Horory a jsem celkem spokojený. Líbilo se mi to, sice nedošlo na žádný pořádný krmení, jak to celé dopadne, je úplně jasné od samého začátku, ale i přes to všechno, to dokázalo udržet v napětí. Slabší čtyrku, těm oběma kočkám, nakonec dám. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na zabití. Jen je otázka, kdo víc (bratr autista, tvůrčí tým). Je asi správné, že Briana Evigan chodí celý film polonahá v krátkých šortkách a sexy bílém tílku. Ostatně nelogičnosti tentokrát dělají tenhle film spíš, než že by ho srážely. Nechtěně jsem se bavil a tygr + mobil vrchol. Jinak demence podobného ražení jako When a Stranger Calls. Akorát s tygrem Bonifácem. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku nemožno uprieť istú dávku napätia v kontexte hry mačky s myšou, kde v tomto prípade mačka je hladný, krásny tygrík a myšou sú dve chúďatká sirôtky. Z tohto dôvodu stred filmu je jednoznačne najlepší. Koniec síce priniesol dlho očakávanú dávku krvi, ale o žiadnu slávu aj tak nejde. Čistý priemer. 60/100 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa zdal byť totálne dementným ale ako prišlo vysvetlenie v tej chvíli som bol spokojnejší,nemôžem povedať,že to vysvetlenie malo niečo z logikou ale určite bolo hodnejšie ako to ktoré sa tam najprv pýtalo.Koncept filmu bol veľmi schopný a keď začala veľká mačka pobehovať po dome,tak som len žasol aké silné pocity vyvoláva vo mne tento film. Pozitivné pre silné napätie,ktoré hustlo každou minútou a negatívne pre nespočetne veľa náhôd a nedomyslených situácii,ktoré mi prekážali si užiť tento film na plno.Ale aj tak som z filmu veľmi prekvapený v dobrom,keby tu bol väčší masaker dávam z určitosťou 4* ale aj takto veľmi silné 3*. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapení se nekonalo, ač mi film utekl celkem v pohodě (pocit nudy se nedostavil), úroveň filmu je hodně na pováženou. Tygr pobíhá po domě a shání něco k snědku. Filmu kromě tygra vládnou nesympatičtí herci, divný scénář a krásná Briana Evigan. U filmu mě nejvíce zajímalo jak s daným tématem tvůrci naloží, lépe řečeno, co se dá vše vymyslet v jasně daných mantinelech. Výsledek není nic moc, Hadi v letadle byli určitě lepší než Tygr v domě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama