Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak moji pozornost upoutala hlavně kočka Briana, no ani ta druhá číča nebyla ale špatná. O filmu jsem nevěděl, až dnes jsem na něj náhodou narazil a večer dostal přednost, před jinými Horory a jsem celkem spokojený. Líbilo se mi to, sice nedošlo na žádný pořádný krmení, jak to celé dopadne, je úplně jasné od samého začátku, ale i přes to všechno, to dokázalo udržet v napětí. Slabší čtyrku, těm oběma kočkám, nakonec dám. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku zábavný zvířecí spíše thriller než-li horor. Jistě, hlavní hrdinka je úplně blbá, její autistickej bratříček by zasluhoval přes hubu a v některých tedy hodně scénách si logika dává dvacet. Přesto atmosféra je vybudovaná velice slušně, scénář na to, že se děj odehrává pouze v pár místnostech domu, neskrývá mnoho mezer a i když hlavní hrdinka nepobrala mnoho rozumu ani síly, na krásu a kouzlo si frontu vystála dvakrát. Čirý průměr, který neurazí ani nenadchne, rozhodně ale zabaví. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Klasický nízkorozpočtový horor. Podprůměrné herecké osazenstvo, laciná kamera, úsměvné efekty, celková stylizace projektu dekádu pozadu... Začátek, než se začne něco dít, je vážně katastrofální. A ani s tygrem v domě nepříchází výraznější zlepšení. Měl jsem se bát, ale místo toho jsem to téměř prozíval. Příště Brianu na půlku filmu svlékněte, nechte jí pruhovanou kočkou pomalu sežrat jedno prso, a přidám hvězdičku. Přesto to uteklo zázračně rychle... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tomuhle snímku rozhodně nelze upřít originalita. Tygr prohánějící se po zabarikádovaném domě sice sám o sobě kdovíjaký strach nenahání, ale opravdu mě překvapilo, jak si s tím dokázali autoři pohrát tak, že i přesto se jednalo o docela kvalitní a napínavý zážitek. Proti námětu tedy nemám absolutně nic, horší už to ovšem je s herci a chováním jejich postav. Ani jeden ze sourozenců mi nebyl sympatický ani co by se za nehet vešlo a bylo mi celu dobu tak nějak jedno, jestli si na nich kočička smlsne nebo ne. Nehledě na to, že měli tolik šancí jak tygra vyřídit nebo aspoň zranit, že je prakticky nemožné, aby se jim to ani jednou nepovedlo... filmaři ale nejspíš nechtěli mít na triku rozzuřené milovníky zvířat. I tak ale mohu Burning Bright spíše doporučit, protože něco tak originálního si podle mě pozornost zaslouží. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Když točíte blbost, tak se můžou všichni kolem přetrhat, ale nic moc dobrýho z toho nebude. Protože se asi všichni při natačení přetrhli, tak tohle dobrý je - tedy 3*. Atmosféru to má víc než dobrou, ale bohužel točit tygra, jak ničí mobilní telefon, je jak řezat si větev pod nohama. Prostě pár blbých scén a to že hlavní hrdina je tygr, tomu podráží nohy. Každopádně jsem to čekal mnohem, mnohem horší! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama