Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

dopita 

všechny recenze uživatele

Od začátku mě film připadal velmi směšnej tím, co se nám snažil navykládat za kraviny. Ale docela jsem se bavil, takže by to asi bylo na ***, jenže ta poslední půlhodina... Jestliže se tvůrci po celý film zuby nehty drželi jakés takés přijatelnosti (aspoň pro mě) tak poslední půlhodina je nechutná sbírka nepovedených klišé. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

Harmon Rabb zašilhá,pro sebe typickým způsobem přes rameno a planeta je zachráněna...jedna hvězdička proto,poněvadž mám poměrně dekadentní vkus a někdy mám opravdu rád špatné věci a nevkusné věci a to rozhodně závěr tohoto spektáklu byl:-) na druhou stranu,ten nápad s odstřelením části měsíce a tím i jeho navrácení na oběžnou dráhu byl velmi vypečený:-)) ()

Reklama

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele

Film byl vyslílán jako dvoudílný, a zatímco 1. polovina je pouze přiblblým béčkem nerespektujícím zásady fyziky a logiky, 2. polovina se zvrhává do čistokrevného zvrhlého potěšení nad stupiditou tvůrců a jejich chorého výplodu. Jenom stručný přehled toho co do nás pumpují: obrácená gravitace (která zvedne auto, ale ne popelnici stojící hned vedle), černého trpaslíka zaraženého do Měsíce, prezidenta, zlé generály, jednoho hrdinu s těhotnou přítelkyní, druhého ovdovělého s dvěma dětmi, létající nákladní lodě, létající rychlík, ve kterém po "přistání" mají lidé pouze lehké oděrky, naprosto neuvěřitelný dědečkův monolog o mamince která chodila hladit své děti, ukrutně zlého vesnického pumpaře (který ale nakonec prozře), jaderné zbraně, černého trpaslíka vystřeleného z Měsíce (jenom doufám že nenatočí pokračování o tom jak černý trpaslík vystřelený z Měsíce narazil do Slunce), no a nakonec Měsíc rozpůlený na dvě poloviny, ale stabilní tak, jako nikdy předtím nebyl... ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Všem, kteří chtějí mít z tohoto dvojfilmu příjemný zážitek, doporučuji nahrát si ho na jakékoli medium a průběžně mazat patetické, srdceryvně rodinné a pseudozamilované scény. Zažijete dvě a půl hodiny trvající napínavý příběh o tom, co s naťuklým těžkým měsícem, který se chystá spadnout na Zemi. Takže po úpravě za **** :-) ()

lord.Luki odpad!

všechny recenze uživatele

Za celý svůj život jsem neviděl film, ve kterém by bylo porušeno více naprosto základních fyzikálních zákonů (A to jsem viděl i Mise na Mars kde odignorovali i zákon setrvačnosti), než v tomto pochybném výtvoru. Pokud jste měli z fyziky aspoň za 4, tak se Vám při každé astronomické zmínce zvedne pan žaludek. Samozřejmě nechybí množství nudných a zbytečných scén a postav. Shlédnutí ofšem nelituji, je mi teprve 27 a vím, že už nikdy neuvidím horší film, a to je cool. Musím doporučit pro jeho unikátní špatnost. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)
  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)

Reklama

Reklama