Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li dostanete také šílený nápad jako já a pustíte se do projekce, musím vás předem varovat. Chobotnice a žraloci jsou všežravci, když nemají zrovna chuť na velryby, není pro ně žádný problém smlsnout si na ponorkách, mostech či ropných plošinách. Také se jistě budete těšit na úchvatné záběry obrovských mořských nestvůr, ale dostane se vám příšerné počítačové animace, kterou by strčila do kapsy zvířátka vyrobená z plastelíny. Pokud se i přes tyto ''klady'' pustíte do projekce, snad vás potěší lehká romantika mezi hlavními postavami. Nevídaný sračkoidní paskvil. 0% ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Nejlacinější možná zábava, která ke dnu klesá nejen dějem, ale i kvalitou. Samozřejmě jsem se obrnil tolerancí díky ohlasům těch, co tento "snímek" viděli a nakonec to tak hrozné nebylo, dokonce jsem se i dost nasmál. Japončík jim asi přivezl nějaké asijské halucinogeny, protože ať jsem se díval, jak jsem se díval, tak na tom obrázku, nad kterým se rozplývali jsem viděl jen černý fleky a základnu hlídající vojáci s brýlemi od Gucciho taky zaslouží úsměv. Velice špatné triky a dialogy, nad kterými se dá jen kroutit hlavou by se daly přehlédnout, avšak ke konci mě štvalo, že mnoho záběrů divák dostane příležitost prohlédnout si minimálně desetkrát. Ale sečteno podrtženo, jako déčková zábava obříci pobaví a na rozdíl od nadprůměrných filmů, tento alespoň utkví v paměti díky šíleným scénám, na žraloka skákajícího stovky metrů vysoko jen tak nezapomenu . A mimochodem pro ty, co nevěří, že mohli zamrznout při zápase - důkaz, že film je pravdivý!!! 40% ()

Reklama

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Po pravdě, tohle je něco neuvěřitelného. Do dnešního dne jsem naivně věřil, že trailer k tomuhle filmu byla jen nějaká studentská parodie. Teď už vím, že to školácká hříčka nebyla a tenhle film opravdu existuje. K tomu je nutno podotknout, že podobně absurdní zhovadilost jsem hooodně dlouho neviděl. Kam se hrabou Hadi v letadle nebo Pterodaktyl, Mega Shark vše bez problémů stčí do kapsy. Celé je to neuvěřitelně laciné, herecké výkony jsou toporné, příběh je nesmyslný se spoustou nelogičností a kostrbatých konstrukcí, kulisy spíš než cokoliv jiného připomínají skladiště bot a i ty neuvěřitelně laciné speciální efekty se opakují, protože jich byl zřejmě nedostatek. Vrcholem všeho je scéna s jumbo jetem... Epic fail, lol wut, roflmao, wtf?! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Těžce nezvládnutý film plný mizerných efektů, nezamýšleně směšných replik a vaty v podobě zbytečného tlachání. Nemůžu si pomoct, ale když vidím ostré hochy se samopalem a černými brýlemi, jak stojí v pozoru a hlídají, musím se smát. No a když přijde na scénu Lorenzo Lamač, jde celý film ještě o úroveň níž. (518.) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tohle je koukatelný opravdu jen po několika pivech a s flaškou rumu na stole. Největší zábavu je totiž počítat výskyt různých lokací, nebo prostě jen počítat kolikrát se tam ukáže záběr na levé oko chobotnice, nebo zrcadlově na pravé. Opakování záběrů určitě zabaví. To jsou hlavní taháky toho filmu. Tohle prostě je tak špatný, že i hlavní hvězda - Lorenzo Lamas se tam radši ukáže až po půl hodině. A když zjistí jaká je situace, tak překříží ruce, párkrát zahlásí a tím končí. Jo, za ty peníze bych to taky hrál. Ale je to třeba vidět, už jenom kvůli tomu jak žralok vyskočí a skousne letadlo nebo si pochutná na Golden Gate. To jsou scény, které se zapíšou do historie, protože jak tohle může někoho napadnout. Jenže ani chobotnice se nenechá zahanbit, když si podá ropnou plošinu nebo si pohrává s ponorkou. A závěrečný souboj, kdy je chobotnici ukousnutý chapadlo, dokonce dvakrát (zrcadlově jak jinak), je slabší než jsem čekal. Já pořád doufal, že Lorenzo nahodí skafandr, vezme harpunu, vydá se na lov a oba je oddělá. No, řekněte, tady by to ani nepřekvapilo ne? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama