Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Těžce nezvládnutý film plný mizerných efektů, nezamýšleně směšných replik a vaty v podobě zbytečného tlachání. Nemůžu si pomoct, ale když vidím ostré hochy se samopalem a černými brýlemi, jak stojí v pozoru a hlídají, musím se smát. No a když přijde na scénu Lorenzo Lamač, jde celý film ještě o úroveň níž. (518.) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Roztomilé. Děj naprosto nedává smysl a jsou tam krkolomné, na sebe nenavazující, prostřihy, jako v nejlepších kouscích mistra Wooda juniora - např. laboratorní vědec, který vymyslí ehm protilék na přerostlíky, se pak stane také vojákem a velitelem ponorky. Škoda, že je to zároveń relativně zručně nasnímané a herci skoro nepřehrávají - mohla to být lahůdka. Ovšem i tak scény jako když obržralok vyskočí z moře a zakousne ve vzduchu Boieng (!!) a za chvíli si to hryže zase pro změnu do mostu, jsou k nezaplacení. 70%. ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. To nejde. Při dobré vůli, co jsem měl, jsem tomu chtěl dát alespoň půl hodiny. Nedal. Deset minut a už jsem brečel. V éře 3D technologií, Motion Capture a telenovel kvalitnějších než kdejaký kinofilm, to prostě nejde sledovat. Žralok, který zlikviduje letící letadlo se dá překousnout (tedy ta pasáž, ne letadlo), ale tak jak je to natočený, to se překousnout prostě nedá. Konec, vypínám, vyhazuju. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy plné meganěčeho proti superobřímu něčemu jinému jsem tak nějak vždycky nechával plynout kolem mně, aniž bych o to zavadil. Pak mě ale z trenek vystřelilo masakrózní Sharknado, tak jsem si řekl, že je čas zjistit, jestli je to taky taková prdel. A není. Chobotnice je v pohodě, žralok naprostá tragédie (i když se postará o docela zajímavé kousky, jako je odchyt dopravního letadla v letu apod.). Zápletka dost mělce bizarní. Zaujala mě prakticky vlastně jen ta chobotnice a Debbie Gibson, iritovaly nápisy, kde se děj zrovna odehrává - nechápu, když se děj už 15 minut odehrává na jednom a tom samém místě, proč tvůrci cítili potřebu to tam třikrát po sobě v pětiminutových intervalech napsat. A střihač asi frčel na nějakém ultralevném matroši, protože ty jeho hrátky s čb/barevným obrazem by snad uspěly v halucinogenních šedesátých letech. Nečekal jsem nějakou extra duchaplnou podívanou, ale namlsán Sharknadem jsem čekal trošku více. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)

Reklama

Reklama