Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Těžce nezvládnutý film plný mizerných efektů, nezamýšleně směšných replik a vaty v podobě zbytečného tlachání. Nemůžu si pomoct, ale když vidím ostré hochy se samopalem a černými brýlemi, jak stojí v pozoru a hlídají, musím se smát. No a když přijde na scénu Lorenzo Lamač, jde celý film ještě o úroveň níž. (518.) ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Býval nadějným béčkovým hercem, ale spáchal ten největší hřích, protože natočil mega shark vs. giant octopus. Ti se ho snažili zabít, místo toho zabili jeho kariéru. Obviněn z velezrady nyní objíždí Asylum. Béčkař, který točí déčka. Nasrávač lidí, odpadlík. Lamas totál v prdeli. Viděno rychloposuvem, na plnou projekci jsem prostě neměl koule. Takže doufám v pouze mynymálňý poškozeňý mosku. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film. Tedy spíše "film". Herecké výkony jsou na úrovni přetvařování bezdomovců, že oni neukradli tu tašku s chlebem, vodkou, pivem, ovocem, televizí, pračkou a autem. Lorenzo Lamas musí za sebou mít hodně plastik a ty vlasy určitě nejsou jeho. Jediná "koukatelná" je Deborah Gibson, která však nepředvede své vnady tolik jako svůj velký nos (škoda!!!). Geniální je však zápletka, která zahazuje všechno dosud viděné a odvaha tvůrců z Asylumu je neskutečná. Že natočí brak věděli, ale látku si vybrali vcelku zajímavou (odvážnou a dostatečně uhozenou). Naštěstí pro ně nejen triky, ale snad všechno ve filmu je na tragické úrovni. Žralok, co sestřelí letadlo za letu nebo chobotnice, co si hraje s ponorkami ... ne nebudu nic říkat. Tohle se na jednu stranu musí vidět, aby jste "pochopili" a na druhou vám musím říct nekoukejte na to, protože je to zahozená hodina a půl života, bez výsledku. Pokud by tohle někdo prohlásil za komedii, hodnocení by bylo tak 2-3x větší:)). ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho další gigantická sračka, kterou poctil nás hladové diváky! Dovolím si ale poznamenat, že radši bych tím hladem chcípl, než bych byl nucen koukat se na takovédle zhovadilosti, kterýma tento slavný Odpadlík zásobuje filmový svět! Za tohle by měli všichni zúčastnění být nemilosrdně sežrání touhle garážovou chobotnicí! :-) To byla ale zase debilní ptákovina! Proč já na to vždycky koukám!? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)

Reklama

Reklama