Reklama

Reklama

Washingtonský lobbista a obchodník Jack Abramoff se zapletl do obrovského korupčního skandálu, který zahrnoval i vysoce postavené státní představitele. Byl obviněn z podvodu, spiknutí, daňových úniků a uplácení politiků. Kevin Spacey září v roli atraktivního padoucha, jenž neztrácí okouzlující styl ani při té nejšpinavější akci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (75)

cab 

všechny recenze uživatele

Od sameho zacatku jsem mel s timto zivotopisnym hybridem znacny problem, nebot herecke prevteleni hlavniho protagonisty Jacka (Kevin Spacey) je luxusni, ale lide kolem nej nebo jeho spoluhrac dost za jeho vykonem zaostavaji, a protoze televizni vzhled a reziserovou neumtelstvi, ktere jsem si jenom potvrdil se vzpomenutim si na jeho ranejsi tvorbu filmu dvakrat nepridavaji, tak se musim snizit k prumernemu hodnoceni, jez je na hrane se spatnym filmem. Lobismus je moderni kradez a zaroven vynosne pole na prikre hrane svevolneho klickovani v aplikaci zakona, coz je lakave tema na traktivnejsi provedeni, ktere by si v budoucim projektu urcite zaslouzil a ani se nemusi jednat o zivotopis. 50% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ignorant okolních dění, ale o Jacku Abramoffovi jsem do shlédnutí tohoto filmu nevěděl vůbec nic. Samotný film je natočen velice poutavým způsobem a dovolím si tvrdit, že plně si jej užijete až po druhém shlédnutí. Ano podobných příběhů už bylo zfilmováno opravdu hodně, ale přesto, že se klauzulí podle skutečné události nenechávám moc ovlivnit, v tomto případě to u mě zvedlo na poutavosti. Kevin Spacey je standardně výborný a ostatní osazenstvo taky. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Politika je nástroj k usnadnění podnikání. Jelikož politci jsou vesměs idioti a neschopní bloudi, musí jim to, co po nich podnikatelé chtějí, někdo pořádně vysvětlit. Těm lidem se říká lobisté. Pokud vás tato věta zaujala, můžete se na film podívat a doufat, že vás zaujme taky. Pokud jste viděli Jistě pane ministře, nepotřebujete vědět už vůbec nic, tenhle film vás bude nudit. Já se o politiku nezajímám, ale Jistě pane ministře miluju. A tak mne tento film krutě nudí, jelikož nemá odstup, nemá humor a o cosi se pořád snaží. A ani Kevin Spacey asi neví o co. Jen snad o to, že spravedlnost v USA vždycky nakonec vítězí. U nás to holt lobisté mají lepší....50% ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled do pro mě neznámého prostředí lobbingu, člověk by až nevěřil jak krásně ten propletenec může fungovat. Místy to sice pro mě bylo trošku náročnější sledovat všechny souvislosti a neztratit nit. Nicméně mě to zaujalo, asi si o tom židákovi Abramovi zjistím více informací, dokázal v tom chodit hezky, to se musí nechat. Kevin standartní, Barry výborný - dávám 75 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o lobbingu! K. Spaceyovi a B. Pepperovi (obidvaja podali skvelý výkon) nám priblíži tento život so všetkým, čo k tomu patrí. Film bol natočený na základe skutočných udalostiach. Keď je z toho aspoň polovica pravda, tak potom je to veľmi, veľmi smutné. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Film je natočen podle skutečné události, která se odehrávala v USA od konce roku 2004 až do 3. ledna 2006, kdy byl známý lobista Jack Abramoff odsouzen. (Ignus.cz)
  • Předobraz hlavní postavy filmu pracuje nyní v pizzerii. (Zdroj: lidovky.cz) (landsman)

Reklama

Reklama