Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

PLAGUE TOWN mi svojím vizuálom a podaním pripomenulo WICKED LITTLE THINGS, čím chcem naznačiť, že keby túto T.R.A.G.É.D.I.U natočili napr. v Rumunsku, výsledok by nebol o nič horší. Asi v polke filmu, keď došlo k umláteniu obeti puklicou (WTF!!!) a "masaker" pokračoval bičovaním vetvičkami (WTFF!!!), mi nadobro docvaklo, že táto S.P.R.O.S.T.O.S.Ť za dopozeranie určite nestojí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Teda, po zhlédnutí tohoto amatérsky vzhlížejícího, nejspíš nízkorozpočtového horůrku, si člověk musí pomyslet, co to mají v tom Irsku za bordel:) V jedné zapadlé vesničce uprostřed hlubokých lesů totiž žije poměrně obsáhlá komunita zmutovaných, neurvalých vidláků, kteří mají dost nevychované parchanty, kteří mají vskutku vybrané způsoby. Tu nejbrutálnější práci na náhodných turistech totiž obstarávají oni. Plague Town je v jistém směru docela originální, především v podobě místních dítek, kterým bezpochyby kraluje "Nevěsta" Rosemary, která byla fakt kočka:) Závěr filmu je vskutku nezávidění hodný, nicméně, mu předcházející scéna, kdy se hlavní hrdinky snaží přejet most a tam jim cestu zahradí zástup místních obyvatel, jsem se musela zasmát a řekla si: "Ha! Jaký poděl." :) ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prima úchylárna od které jsem nečekal nic a byl jsem mile překvapen. Davídek Gregory bude asi drobátko šáhnutej a takové lidi mám moooc rád. Film je sice nízkorozpočtovej, ale hravě strčí do kapsy kopu těch vysokorozpočtových hororů. Máme tu takovou prima rodinku, která jde otužovat své vztahy do přírody, aby zde objevila své kořeny...no objeví místní kořeny, které nejsou zrovna super a jak to bývá podělá se úplně vše co jen jde. Banda zmutovaných kosí co může a řeknu Vám korunu tomu všemu nasadila Rosemary. Sice nemá děťátko, ale úchylná je až na půdu. Na řadu se dostanou nože, sekery, vidle, srp a spousta dalšího a počet mrtvých bude stoupat na obou stranách. Jak to nakonec dopadne vám neřeknu to si musíte pustit samotní, ale pokud máte IQ alespoň pokojové teploty, tak sami zjistíte kdo má šanci film předejchat nebo se alespoň držet dlouho. Chci pokračování protože Rosemary fakt nemá chybu. PS : V žádném případě si nenechte nikdy ujet autobus ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Slušnej nízkorozpočťák, kterého sice malinko táhnou ke dnu (ne)herecké výkony, ale jinak atmosféra je hustší než všudypřítomné mlhy a tma. Co naopak musím vyloženě pochválit, jsou skvělé masky hlavně těch harantů, libové gore a taky trefně zvolená hudba a strašidelný zvuky (safra už je to tu zas- už mě zase vyděsil dětskej smích :-). Dějově nic objevnýho a pomalejší tempo by mohlo někoho možná i nudit, já si však tohle městečko pošuků užil maximálně, silné 3* ()

TomStall odpad!

všechny recenze uživatele

Čistý amatérismu a šílená WTF záležitost. Díky mé chvilkové slabosti zapříčiněné jakýmsi závanem napětí jsem zvládl dokonce celou hodinu.. Vypnul jsem to přibližně ve stejném okamžiku jako petero, s jehož komentářem se plně ztotožňuji. Mlácení větvičkami byl fakt velký masakr i na tak otrlého diváka jako jsem já. A navíc, jsem jediný komu se Rosemary zdála sexy? :-D Díky současným 61% tohoto počinu jsem již definitivně ztratil důvěru v hodnocení zdejších horrorových "znalců", díky kterým jsem už promrhal nemálo hodin života. Proberte se.. Logicky film který nedokoukám si fakt nezaslouží víc než odpad.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama