Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Nominant 

všechny recenze uživatele

Síce tento program nemá na Top Gear, ale nemôžem porovnávať neporovnateľné. Top Gear - ideál motor show = aspoň, že Autosalón sa uberá skoro rovnakým smerom. Autá, humor - neodmysliteľne k sebe patria. Najviac sa bavím na hláškach motoristického špecialistu - Pepu. :D Keďže Top Gear-u som dal 5*, tak tomuto dávam - 4*. ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc se tu porad srovnava Autosalon s Top Gearem, vzdyt to jsou hrusky s jablkama. Snad kazdemu je jasne, ze TG je o 5 trid jinde a takove srovnani nema smysl. Expert Pepa je neco jako Babica automobilismu. "Testuje" 5 litrovy diesel a mele o spotrebe, ktera jiste potencialniho majitele zajima. Jede ve spickove verzi auta jako duchodce do kauflandu a keca neco o jizdnich vlastnostech. Zrychleni auta s uz zminenym motorem hodnoti jako "to bude na krizovatce znat". Seriously, dafuq? ()

Reklama

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví. ()

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad jsem asi po třech odkoukaných dílech naprosto zazdil. Moderátoři citující informace od výrobce a příručku pro uživatele? Díky to si umím přečíst taky. Nesmyslná porovnání a nadšenost( jů tady je taky odkládací prostor a tu si můžete dát kelímek od kafe) v podání amatéra Merunky? A co tihle pánové předvedli na Autosalonu v ženevě 2012, tož to byl vrchol naprosté neznalosti. " A tady máme Porsche Carrera 911, auto které se vyrábí už skoro 50 let, ale za tu dobu prošlo mnoha změnami " ...v tu chvíli jsem přemýšlel jestli to opravdu myslí vážně. Ta jedna hvězda je za Profíka Šilera, který to celé zachraňuje. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama