Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

3n3my 

všechny recenze uživatele

The Roommate je žiarivým príkladom, že na pohľad príjemné herecké obsadenie nemusí vždy evokovať aj príjemný filmový zážitok. Netvrdím, že len herci zlyhali vo svojich úlohách, ale pekné tváričky tiež nepridali uveriteľnosti príbehu. Chcelo by to závan severského chladu a tvrdosti, nenadarmo severanom asi najlepšie idú v poslednom čase thrillerové zápletky. Nad scenárom a obohratým príbehom sa už nebudem pozastavovať, to už trefne zhodnotili iní. No aspoň že to amíci slušne natočili. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Legrační mi přijde, že film bych v životě nikomu nedoporučil, ale i přesto jsem se na něho dodíval, neměl jsem pocit ujmy ani jsem se necítil trapně.Problém tohoto subžánru je, že je vyčpělý už dlouhé léta a i fakt, že se objeví jenom pár filmů toho kalibru tak okamžitě omrzí a není na něm nic zajimavého. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kto čaká veľa, bude sklamaný, kto nečaká vôbec nič, bude spokojný, a ja som ten druhý prípad. V tomto prípade mi je jedno, že je to otrepané a predvídateľné, pretože to nenudí. Ja mám takýto typ thrillerov celkom rád, dokonca oveľa radšej ako bezduché teen vyvražďovačky. Dobre sa mi na to pozeralo, najmä keď tá psychopatka vymýšľala stále nové a nové intrigy, aby si k sebe pripútala svoju naivnú spolubývajúcu - a vždy jej to pekne vychádzalo. No a k tomu pekné herečky, takže v pohode. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišel takhle Skandinávskej režisér do Hollywoodu, aby ukázal co v něm je. Řekl si o rozpočet, který nebyl dvakrát velký, ale producenti mu ho rádi dali, protože měl nápad. Nápad v rámci psychologického příběhu, který se odehrává na škole, ve studentském prostředí a obsahuje prvky dramatu, romantiky a hororu, čímž nezklame žádného z nás. Do toho hlavní role jsou dvě herečky, které si vybral tak, že si odchytl ty levné, ale přesto sexy varianty, na které se bude hezky koukat. Holky pak ve filmu chodí v kalhotkách a celé to má takový ten studentský náboj, než se vše zesere a začne psycho-hororová analýza prostředí. Naprosto typická, ale v rámci takových filmů ne úplně špatná. Na ty holky se hezky koukalo, napětí taky nebylo špatný. Kdyby to nebylo tak umělý, klidně bych dal i víc. Jenže tady to bylo úplně jasný, ale jelikož jsem u toho stihl sprchu, oholit se, udělat si jídlo a připravit se na cestu do pryč, nemám zase takový problém vůči tomu filmu a zase to jako výraznější ztrátu času neberu. Druhá půlka se dokonce i docela slušně rozjela a napětí se dalo řezat i žiletkou. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná. Klidně se vyhněte titulkům, které zbytečně odvádí pozornost. Tohle je nový nadčasový filmový žánr. Naoko se film motá okolo příběhu, veskrze mu však jde jen o jakousi eroticko-mimickou formu. Duši v ní nehledej, žádnou tam nenajdeš. A bez zášti připusť, že je to tak nakonec i dobře. 52% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama