Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

jinak měl Collossus zajímavej přízvuk + jsem rád že má Deadpool taky rád Wham! :-D nakonec mi sedla i ta ohnivá mutantka :-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kincl

to bylo schválně, Collosseus je morálně čistý hrdina, takže když se odvrátil on, tak museli teoreticky i diváci 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nechápu proč neukázali celý záběr když je to Erko v té části kdy Collossus bojuje s tou ženskou jak tam ležela :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nejnavštěvovanější profily uživatelůzměnit
verbal (kraj Moravskoslezský) 3969 bodů
golfista (kraj Praha) 8010 bodů
J*A*S*M (kraj Jihočeský) 1343 bodů
Radek99 (kraj Jihočeský) 757 bodů
POMO (kraj Praha) 6842 bodů
kleopatra (kraj Středočeský) 6406 bodů
Ivo 1 bod
Yoshitsune 24 bodů

 

 

 

jeden z důvodů 

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

:-D Jo, Stewart Patrick se jmenoval! Nemohl jsem si toho herce vybavit. X-Men: První třída byla ale vynikající. A ta další hláška s tim Wolverinem, prosím?? Všechno se to seběhlo tak rychle, že ani nevím, čí jsem. :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Teda abych pravdu řekl, tak tolik záchvatů smíchu jsem v kině už dlouho nezažil (naposledy při 22 Jump Street). Odkazy na další X-filmy a jiné komiksárny byly přesně podle mého gusta a závěrečná parodie na Volný den Ferrise Buellera to dorazila. Tohle bylo to očekávané oživení v žánru filmových komiksů. Mimochodem, víc fórů jsem v závěrečných titulcích nezaznamenal (myslím po té animované části), ale ten se zvláštním poděkováním byl taky fajn. :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

kamigava

že si Deadpool bude muset promluvit s profesor X a Deadpool se ptá s jakým, jestli s James McAvoy a nebo s Patrick Stewarta  ty prequely v tom dělají bordel 

 

 

hláška jak sviňa :D

na příspěvěk reagoval dragon94, kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Dojmy z projekce: Je to prostě cool! :-) Bavilo mě to od začátku až do konce. BTW: Jak zněla ta hláška ohledně profesora Xaviera z X-menů? Dík.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no tak Ryan Reynolds dodržel to co slíbil, dal nám Deadpoola, takže i kdyby už na to fyzicky neměl a nebo se mu nechtělo hrát Kapitána Deadpoola, tak i tak se filmy můžou točit dál a postava dál bude hezky žít 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Omlouvám se za špatnou informaci v mém posledním příspěvku. Budoucí minulost se totiž neoderhávala v roce 2014, ale v roce 2024.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Aha, "časoprostorové roviny" je hrozně komplikovaný výraz, jehož použitím se člověk snaží působit důležitě a povýšeně. Tak hlavně, že jsem se dozvěděl, v čem že je Deadpool lepší než X-Men: Budoucí minulost, potažmo jiné komiksovky (vzhledem k tomu, jak je vyzdvihován - hodnocení, místo v žebříčku ad.). 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bluntman

X-meni Budoucí minulost nejsou špatný film. Spíše ničím neoslňující teda až na tu jednu scénu s Quicksilverem. Celkové uspořádání příběhu je dost chaotické a vzhledem k tomu, že Wolverine se odehrával v roce 2013 tak mi přijde nesmyslné, že o rok později svět vypadá tak silně apokalypticky. Nehledě na celkem velké množství digibordelu, který obzvlášť v traileru na X-men Apokalypsa působí dost ošklivě. Dále to chování postav a další věci, které mi nepřijdou moc reálné. Je to dobrý fillm, ale jak říkám nemá čím oslnit a chyb a nelogičností je v něm více než bych si přál.

Na druhou stranu Deadpoolovi nemám co vytknout. Ren film předšil několikanásobě moje očekávání a je na něm vidět ta prdciznost a to, že byl dělaný s lásko. Koneckonců je to Love-story ;)

na příspěvěk reagoval Bluntman

senin

senin (hodnocení, recenze)

Bluntman

Lol, tady se někdo snaží působit důležitě...  "časoprostorové roviny" Ty vole, jsi snad Vlasta Plamínek?

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama