Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 139
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 139

Recenze (94)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS mě nikdy nebavila. Nejen, že mě zápletky nechytly, ale hlavně herci a postavy mi byly z 90% nesympatické. Proto jsem ze začátku ani LA nevěřila, ale od chvíle co jsem viděla první díl s postavou detektiva Deekse, tak jsem změnila pohled. Příchodem Erica Christiana Olsona se změnila celá dynamika seriálu. Nosná linka první série, byla lehce upozaděna, tak aby se ihned nevyčerpala a vytvoření 3 partnerských dvojic (když připočteme příchod Nell na operační) bylo nejlepší možné rozhodnutí scénáristů. Od té chvíle seriál nabírá na obrátkách a jen se zlepšuje. Plus dokonalost postavy Hetty je jen pomyslnou třešinkou dortu. 95% ze 100, jen kvůli tomu, jak mě teďka naštvali s posledním dílem :D P.S. Postava zástupce šéfa Grangera, byla dalším chytrým tahem scénáristů (ikdyž bych mu někdy nejradši dala facepalm)... ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dílech, následně když tak upravím. Přišlo mi, že tvůrci viděli původní seriál Miami Vice a trošku ho chtěli i zkombinovat s Jamesem Bondem (když Linda Hunt vybírá pro G-ho šaty a auto, připomíná to Q), dali do toho pár přestřelek á la L.A.Heat a přidali nadhled a humor. Pokud v tomto trendu vydrží a nezdebilní to pro debilní širokou americkou gaučovou masu, možná půjdu i výš. ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizóde sa objavil aj skutočný riaditeľ NCIS Andrew L. Traver. Hral agenta Gatesa, ktorý cvičil streľbu spolu s Owenom Grangerom (Miguel Ferrer). Na otázku Grangera, kde sa naučil tak dobre strieľať, agent Gates odvetil, že v ATF (Úrad pre alkohol, tabak, zbrane a výbušniny). Je zaujímavé, že Andrew L. Traver bol pred pôsobením v NCIS naozaj zvláštnym agentom ATF. (koba)
  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)

Reklama

Reklama