Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 159
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 159

Recenze (94)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jedná se o spin-off seriál, který navazuje na 6. řadu NCIS. Dobrým nápadem bylo vidět NCIS také na jiném místě působení. Ale NCIS: Los Angeles již není tak úspěšný. Chybí mi zde hlavně laborka a pitevna a kromě toho zde také není zdaleka tolik vtipných scén a hlášek. A nebo se jedná o vtipy, které mě nijak neosloví. Potěšilo mě ale, že se v několika dílech objevuje ředitel NCIS Leon Vance a asi ve dvou dílech Abby Sciutová, forenzní analytička z NCIS. Teoreticky se zde mohl objevit i Gibbs, protože se během operací v Srbsku a Rusku spřátelil s agentem G. Callenem. Postava Callena je zajímavá tím, že se stal sirotkem, který prošel asi 37 dětskými domovy nebo náhradními domy pěstounských rodičů. A také tím, že o jeho dětství není mnoho známo a ani on sám neví, jaké je jeho křestní jméno. Dobře vytvořená je postava Hetty, která ač je velmi malá, ostatní převyšuje bystrostí a je vždy nad věcí. Původní záměr byl dobrý, ale ve výsledku se jedná jen o další průměrný seriál, který si dle mého názoru mnoho diváků nejspíš nezíská. Svědčí o tom i více než o 20% nižší zdejší hodnocení než u NCIS. A navíc vytvářet další spin-off, který se jmenuje NCIS: Red, mi přijde celkem zbytečné. Původní NCIS je i podle stanice CBS velkým tahounem a podle mě stačí, protože laťka byla nastavena velmi vysoko a bude se jen obtížně překonávat nebo vyrovnávat. ... Pilotní díl NCIS: Red byl diváky odmítnut. Jsem zvědavý, jak dopadne nový spin-off NCIS: New Orleans. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dílech, následně když tak upravím. Přišlo mi, že tvůrci viděli původní seriál Miami Vice a trošku ho chtěli i zkombinovat s Jamesem Bondem (když Linda Hunt vybírá pro G-ho šaty a auto, připomíná to Q), dali do toho pár přestřelek á la L.A.Heat a přidali nadhled a humor. Pokud v tomto trendu vydrží a nezdebilní to pro debilní širokou americkou gaučovou masu, možná půjdu i výš. ()

Reklama

mAt3s1302 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je moje srdcovka,super děj postavy, které mají dobře se rozvíjející vztahy,šéf Hetty, spojení Hany a Callena, a rozvíjející láska mezi Marty Deeksem s Kensi a Erikem s Nell jsou super bonus. Ale jak jsem psal kdyby skončil po šesté nebo sedmé sérii byl bych spokojený ale bohužel neskončil. Přišli nové postavy a děj se totálně zamotal. Alespoň ale ne tolik jako u klasický NCIS kde je snad 20 sérii a sestava z prvních sérii už tam samozřejmě není a stojí to za hovno. 60% ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Příjemné zpestření večera před spaním. Seriál není nikterak zázračný, ale dovolím si tvrdit, že diváka přesyceného "kriminálkami" z Německa, Rakouska a podobnými odpady, nemůže nikterak urazit. Samozřejmě NCIS je jen jedna, ale jejich kolegové z LA mě velmi příjemně překvapili!! // edit: Po shlédnutí několika dalších dílů přidávám hvězdu nahoru a seriál řadím ke svým hodně oblíbeným! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizóde sa objavil aj skutočný riaditeľ NCIS Andrew L. Traver. Hral agenta Gatesa, ktorý cvičil streľbu spolu s Owenom Grangerom (Miguel Ferrer). Na otázku Grangera, kde sa naučil tak dobre strieľať, agent Gates odvetil, že v ATF (Úrad pre alkohol, tabak, zbrane a výbušniny). Je zaujímavé, že Andrew L. Traver bol pred pôsobením v NCIS naozaj zvláštnym agentom ATF. (koba)
  • Epizóda je venovaná Kirkovi Bailymu s venovaním: „Vždy tu s nami bude tvoj hlas. (koba)
  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)

Reklama

Reklama