Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 1
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (105)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Arya začíná trošku dovádět .. Jednoznačně nejlepší postava.. :) poslední díly hodně dobrý.. Husina při proslovu té nové malé lordky.. Divocí jako nejnormalnejsi skupina lidí.. Vrabcaci dostali dobrou masáž.. Jupii.. A drackove s blondskou nabírají na obratkach.. 90% parádní nakrmeni psiku tím sracem.. :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii se najde pár slabších dílů, ale celková úroveň je velmi dobrá. I přesto jsem byl na pochybách a nebyl si s hodnocením úplně jistý. Poslední dva díly ale vše změnily a pokud divák vydrží do nich, tak teprve tam je čeká to pravé ořechové a nemluvě o samostatném závěru! Skvělá série. No a teď nám nezbývá zase rok čekat. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George R.R. Martin si na svém kanape již notnou řádku let blaženě nechává zdát o jaru a v otázce Game of Thrones tak nyní definitivě přenechal HBO možnost prvního tahu. Jakožto divák detailně znalý knižní předlohy jsem tímto sledem událostí více než nadšen, jelikož seriálový svět Písně ledu a ohně nyní dostává zcela nový rozměr. Každá epizoda se totiž od tohoto okamžiku stává vykročením do absolutně úchvatného neznáma. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně je to vepředu. Konečně mi nikdo nespoileruje ani nekritizuje, že v knížkách to bylo jinak a řeší se jen seriál. A řeší se oprávněně, jelikož šestá série graduje neskutečným způsobem a možná je to tím prvním zhlédnutím (i napodruhé stejné), ale pro mě je o dvě třídy lepší než například pátá. Sice jsem si říkal, že letos je těch mrtvých na poměry GoT poskrovnu, ale myslím, že tuto skutečnost naprosto přebil poslední akt. Tahle show je nesledovanější a nejdražší ze všech a je to znát. Ať už tedy sedmá série bude finální či nikoliv, spin-offy se budou dřenit jistě...10/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 100%. Výrazne lepšie ako predošlá séria a zároveň asi aj najlepšia séria spolu zo štvrtou. Štvrtá séria priniesla šokujúce zvraty a po slabšej piatej sérii, šiesta prináša šokujúce odhalenia a vynikajúcu akčnú stránku, ktorá je čoraz lepšia a vďaka ktorej sa posúvame výrazne vpred aj v príbehu a v ktorej zas po dlhšej dobe pocítime pocit odplaty a víťazstva. Epizóda Battle of the Bastards by sa nestratila ani veľkom plátne. Navyše záver šiestej série vyústil do podoby, v ktorej je už cítiť vojnu o trón a zavŕšenie seriálu. Winter is Here. Obľúbený soundtrack: Light of the Seven, Khaleesi, Winter Has Come, The Winds of Winter. ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Epizóda bola dovtedy najdlhšia v histórii seriálu (68 minút). (Arsenal83)
  • Bojová scéna v této epizodě byla inspirována Bitvou u Kann, v níž byli Římané obklíčeni Hannibalem a zmasakrováni. Zmíněný střet se odehrál v roce 216 př. n. l. Dále posloužila jako inspirace Americká občanská válka, která probíhala v letech 1861 až 1865. Režisér Miguel Sapochnik přiznal, že původní inspirací měla být Bitva u Azincourtu (1415), která patří k nejvýraznějším střetům Stoleté války, ale nakonec se ukázalo, že by to bylo příliš finančně náročné. (patrik1177)

Reklama

Reklama