Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon jde do války o Zimohrad s Remseym Boltonem. Daenerys uzavírá nové spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (95)

Plukos 

všechny recenze uživatele

Vizuálně jeden z nejlepších kousků televizní historie, logikou však jeden z největších odpadů. Kdyby plot armour a deus ex machina měly své jména, jmenovaly by se John Snow. Bohužel to není logikou ani svou podstatou to staré GoT,. Chyb a nelogičností tam bylo, že bych o tom na Youtube udělal dvacetiminutové video. Ale tak hlavně že to dobře vypadá, že Dumb and Dumber:) ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

Vážne tu idete porovnávať Braveheart z roku 1995 s technickými možnosťami z roku 2016? No neviem, stačilo dať obrovi do rúk padacie dvere z hradu a do druhej sťažeň z lode a bolo by vymaľované. To by však musel John trochu premýšľať aspoň ako William Wallace :-) Samozrejme tie 2 bitky v e09 som privítal viac ako debatu o vtipoch medzi trpazlíkom, červom a kučeravou Sue. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deváté epizodě uděluji své rekordní hodnocení v této sezóně proto, že tvůrci narvali hned dvě bitvy do jednoho dílu, takže se konečně něco dělo, zároveň nemohu žádnou další hvězdičku přidat, protože nesmyslů byla opět strašná spousta. Například: Proč jsem neviděl ty buldozery, kterými někdo v průběhu bitvy navršil mrtvoly do úhledných valů? Proč nechala Daenerys vypálit polovinu města, než zničila nepřátelské lodě? Proč se Jon choval v bitvě jako idiot? Yara a Theon odpluli z Železných ostrovů se stovkou lodí, pokud budu skromný, k ovládání jednoho plavidla by bylo třeba 25 mužů/ žen, takže flotila má nejméně 2500 mužů/ žen. V tom případě je rod Greyjoyů nejmocnějším v Západozemí, protože předpokládám, že s Euronem zůstala většina populace. Sansinu řeč k Jonovi bych shrnul asi takto: "Proč se mě nezeptáš na radu, když o válčení nic nevím?" ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně nabitý díl! Daenerys na začátek a to hlavní na závěr.. Takhle nasnímanou bitvu, až v naturalisticky ryanovském duchu..nepamatuji, že bych něco podobného v žánru, vlastně nejen v žánru, ale v čemkoliv historickém viděl. včetně velkofilmů. Silné, kruté, dech beroucí a přitom relativně přehledné. Tohle se hodně povedlo! ()

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobře natočené záběry bitevního masakru, které ale bohužel nedokážou zakrýt skutečnost, že celá Bitva bastardů je plná scénáristických nesmyslů a její závěr je kvůli plot armoru některých postav naprosto předvídatelný. Tak je na tom bohužel nejen celý tento díl, ale i většina 6. řady GoT. Člověk by řekl, že ty logické nesmysly musí praštit do očí každého jedince s aspoň pár mozkovými buňkami a zchladit jeho nadšení, ale když se tady rozhlížím... P.S. Jon Snow se touhle epizodou pasoval na nejneschopnějšího vojevůdce vůbec. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)
  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)
  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama