Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon jde do války o Zimohrad s Remseym Boltonem. Daenerys uzavírá nové spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (94)

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovně běžící Rickon, Deus ex Machina Malíček na poslední chvíli, předvídatelnost, to jak si Bolton nakráčí do nepřáteli zrovna čištěného dvora a střílí si do obra bez toho, aby mu vůbec někdo věnoval pozornost (tím víc, že vpadnuvší lučištníci střílieli každého v zorném poli), to je pár scénáristických výblitků, které mi kazí dojem na jinak parádně natočené epizodě. Akce skvělá, bitvy skvělé, efekty skvělé, ale celé už to působí moc happy-endovsky a televizně. Nemám z toho "GOT pocit". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf, tak konečně se tvůrci GOT odvázali! Proti tomuhle je Statečné srdce pohádka pro malé děti a bitvy z LOTRa večerníčkem pro batolata. Samozřejmě DRACI vedou! Nebudu předstírat, že ledacos se dá odhadnout (hlavně když víte, že Martin neměl se žádnou postavou slitování a následovníci se snaží jít v jeho stopách), a snad proto jsem spokojen ještě více. Krvavý závěr jistě potěšil nefanoušky jedné z hlavních postav. ()

Reklama

Plukos 

všechny recenze uživatele

Vizuálně jeden z nejlepších kousků televizní historie, logikou však jeden z největších odpadů. Kdyby plot armour a deus ex machina měly své jména, jmenovaly by se John Snow. Bohužel to není logikou ani svou podstatou to staré GoT,. Chyb a nelogičností tam bylo, že bych o tom na Youtube udělal dvacetiminutové video. Ale tak hlavně že to dobře vypadá, že Dumb and Dumber:) ()

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší epizoda této série! Už jsem si tak nějak říkala, že celá tahle série je vlastně o ničem, nic extra zajímavého se nestalo, nedočkali jsme se žádných zvratů, ale Battle of the Bastards nám to vše vynahradila. Opravdu skvělý díl! SPOILER! Mrzí mě, jak se to vyvinulo s Ramseym, jelikož byl jednou z mých oblíbených postav. Myslím, že absence toho jeho sadismu bude časem znát, celé to tam tak nějak pěkně oživoval... Líbila se mi ta část s Rickonem, to bylo opravdu skvělé! Upřímně, fandila jsem Boltonovi, ale i když jsem nakonec nestála na vítězné straně, díl jsem si užila od začátku do konce. KONEC SPOILERU! Uvidíme, jaké další události nám přinese desátý (a bohužel poslední) díl šesté série. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár nepříliš strhujících dílech zase jedno těžkotonážní KO a nesmírně sebejistý návrat na absolutní vrchol současné seriálové tvorby. Výtečné od začátku až do (úplného) konce, titulní bitva má náramnou hutnou atmosféru a je v tom nejlepším smyslu slova "špinavá". Kdyby měly všechny epizody takovouto kvalitativní úroveň (což je u tolikadílného seriálu naprosto nereálné), byla by Hra o trůny bezkonkurenčně nejlepším seriálem, jaký kdy vznikl... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)
  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)
  • Keď Jon Sníh (Kit Harington) nasadá na svojho koňa, je vidieť, ako sa jeho meč zavlní. To znamená, že z valyrijskej ocele asi nebude. (Clansman1970)

Reklama

Reklama