Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 2
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (109)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma séria zmenila štýl a tempo rozprávania na veľmi urýchlene, čo doteraz nebolo zvykom. V rámci možností ale ešte seriál baví, pár momentov bolo výborných a cítiť že sa blíži finále. To ale bohužial nedokázalo dať divákom taký silný zážitok aký silný je sám seriál.  7/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, už se nejedná o hru plnou intrik odehrávající se na malém prostoru...vše nám tak nějak přerostlo přes hlavu. Oni taky opravdoví sviňáci chcípli, takže teď půjde do tuhého...ale to až v osmé, poslední řadě. Ta sedmá nám představila možnosti, vlastnosti a schopnosti především draků a těch za Zdí. Někomu vadí teleportování a jiné blbosti, ale o to tady přeci neběží. Nebo ano? Já se na poslední díly těším...takže někdy za rok a půl...spíš za dva, na viděnou u GOT řežby. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem prostě epic. Musim říct, že mě GoT baví asi víc než kdykoliv předtím. V každým díle pomalu bitva. Kdo přichází s originálními nápady i v sedmé sérii? Koukněte na WD a poznáte propastný rozdíl :D Filmová řeč samozřejmě jede na plné obrátky, postavy se náhle zjevují ba přímo teleportují, když je je nejvíc potřeba a celkově se na poměry GoT umírá jen velmi opatrně (zčásti to napravuje právě velkolepé finále, ale nic nečekaného). Triky vypadají naprosto fantasticky a na úrovni blockbusterů před několika lety a stále více se potvrzuje, zvlášť v případě takového molochu jako HBO, že se dříve tlustá linie mezi filmy a seriály pomaličku smazává. To čekání bude pekelně dlouhé. PS : Finále řady by se mohlo zapsat do seriálové historie jakožto předloha jak se má natáčet obecně seriál, obecně libovolný díl a obecně velkolepé finále! Nejlepší momenty : 1) Bitva s drakem ve čtvrtém díle 2) Arya vs Brienne, 3) 7 statečných, 4) Missandei a Grey worm 5) Moje sbírka memeček ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jednotlivostech (výprava, akce, atmosféra) a konkrétních scénách (i epizodách) stále často dobré (až skvělé), coby celá série ale znatelně slabší než všechny předchozí. Stále zřetelněji ubývá na (dříve primární) kvalitě v podobě vynikající scenáristiky (Martinova stále nedopsaná předloha tady už bolestivě chybí) a ze zpočátku brilantního a velmi inteligentního seriálového díla už se stává pouze prvoplánově efektní zábava s mnoha viditelnými nedostatky (logika a obdivuhodná promyšlenost světa i příběhu už jsou prakticky v nedohlednu). Účelové teleportace postav a velmi zjevná potřeba přežití některých postav tady vadí mnohem víc než u konkurenčních titulů, protože tento se oproti nim v prvních sezónách proslavil a uchytil (kromě jiného) právě i tím, jak takováto standardní klišé a neduhy tradičních žánrových vzorců - a s nimi spojená divácká očekávání - chytře obcházel, sebevědomě nenaplňoval a posměšně vyvracel. 70 % ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAIME: Dragonstone. They have deep-water ports for the ships. Stannis left the castle unoccupied, and that's where she was born. CERSEI: Enemies to the east. Enemies to the south - Ellaria Sand and her brood of bitches. Enemies to the west - Olenna, the old cunt. Another traitor. Enemies to the north. Ned Stark's bastard has been named King in the North and that murdering whore Sansa stands beside him. Enemies everywhere. We're surrounded by traitors. You're in command of the Lannister army now. How do we proceed? ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama