Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické! Kromě toho, že je tahle epizoda opět nacpána spoustou informací, dojde na očekávanou bitvu, kde hlavní slovo má, jak jinak, ...DRAK. Snad jen totální nefanoušek bude zklamán, ale těch jistě moc nebude. Ten se pak možná podiví, proč Jaime ztratil hlavu (naštěstí ne doslova, snad...), znalci ale mají tuhle postavu dobře přečtenou, a tak jeho jednání naprosto chápou. Nám ostatním nezbývá než se těšit na další díl. A byť Aryu až tak nemusím (v knize ano), tak její souboj jsem si vychutnal. Copak asi chystá Sansa? A co Malíček? ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších episod ze všech. Děj se vyvíjí a celá episoda je napěchovaná informacemi a diváka nenechává vydechnout. Závěr je dračí inferno u kterýho jsem se málem posral blahem na srdci. Člověk si řekne, nemůže to být lepší a ono stejně je a neustále překvapuje. Když porovnám začátek seriálu s tím, co se děje teď tak začátek je jen zbylej odpad a tohle co je teď je nablískaný diamant. Nechápu, většina seriálů je nejlepší z kraje a časem uvadá, ale Game of Thrones je přesně ten opak, začíná jak hnusná smrdutá kytka z pole a vzkvétá jako ta největší a nejkrásnější orchidej. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší. Díl. Tečka. Při (ne)kvalitách sedmé série mě neskutečně udivuje, jak se tvůrcům podařilo ukočírovat tak úžasnou bitevní sekvenci bez sebemenší chybičky. Scéna, kdy Drogon vletí na bojiště za ho kouzelné Djawadiho hudby a priceless výrazu Jaimeho zosobňuje snad veškeré touhy všech skutečných fanoušků seriálu. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Bran je čím dál divnější a protivnější. Tříokou vránu bych nechal raději dělat Hodora... Jinak trochu nechápu ten rychlý transport z Dračího kamene. Daenerys letěla na drakovi, to chápu... A Tyrion a dotrackové letěli airbusem?  :-))  PS: pane Psychor - já nevím, jestli chtěl Jamie sekat hlavu drakovi - spíš chtěl zabít Daenerys řekl bych  ;) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)

Reklama

Reklama