Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se nám pěkně rozběhl. A vzniklo nám několik průšvihů, které se musí nějak vyžehlit a o tom asi až za rok. Možná ještě za dýl. Rozhodně poslední díl této série připravil zajímavé podhoubí pro poslední sérii. A ne, nemyslím si, že tohle byla nejlepší epizoda. Ale byla rozhodně dobrá, to ji nikdo nemůže upřít. ()

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedním slovem "mazec"! Perfektní zakončení sedmé řady! Když už si jedni puritáni mysleli, že je všem intrikám konec, ejhle, hnedle tu máme další. Druzí zase nadávali na málo akce, no a spadl všem kámen ze srdce! Dočkali se i jedinci lačnící po erotice a specialisté na rodokmeny. Jednu vadu na kráse ale GOT má...čeká nás další roční čekání na 8. řadu. Tahle zima bude opravdu tuhá! ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby tak děj sedmé epizody nebyl tak zoufale průhledný. I v sedmé sezóně si některé postavy poháněné "výborným" scénářem myslí, že je fajn uzavřít dohodu se Cersei? Gratuluji k ceně za naivitu. Opravdu mě pobavil Bronn, který při pohledu z hradeb na příjezd lehké jízdy hovoří o nevýhodě:-) O humornou top scénu se ovšem postaral Brandon Stark v rozhovoru se Samwellem Tarlym: "Vidím věci, které se udály v minulosti, věci, které se dějí teď po celém světě. Proč jsi přišel na Zimohrad?" To byla skvělá práce scénáristů, kteří dokázali okamžitě druhou větou popřít tu první, to by měl někdo ocenit:-) ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série končí v tom nejlepším. Nejdelší epizoda si dává načas a obdaří nás výborně napsanými dialogy a kulminací hned několika dějových linií. Sedmá řada měla spoustu neduhů – je uspěchaná, vytrácí se z toho napětí a preciznost předchozích řad. Avšak sedmá epizoda v mnohém dělá opět krůčky tím správným směrem a opět ukazuje, proč je Hra o Trůny stále na špici televizní zábavy. Bravurní zakončení otevírající dveře velkolepému finále, které rozhodně nehodlám napřesrok prošvihnout. Celé dojmy zde. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je zas nablito. Tak holt nemají čas na pomalý storytelling prvních tří řad no, už to vy vyblité a vyhulené mozky pochopte. Kdyby bylo po vašem, sérií je patnáct a seriál by byl dávno za zenitem daleko předtím, než by se dosáhl svojí poslední třetiny. Napadá mě jenom jedna věc pro další vývoj: Nedojde ke Cleganebowlu až moc pozdě? ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama