Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (124)

Pargin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu kritický, hodně kritický a to na ty burany, co tady neocení nádhernou práci a chtěli by vždycky všeho moc! Byl to krásný díl na začátek, rozjíždět se to bude čím dál víc a jen díky nesvéprávným lidem co tady hodnotí a melou blbosti tak klesne seriálu hodnota!! Děkuji všem ostatním, co hodnotí na úrovni tohoto největšího seriálu v dějinách lidstva. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelné, očekávané, prakticky nic nového. Jako by tvůrci kráčeli vstříc všem fanouškům lačnících po setkáních postav, a přitom to stejně nebylo tak cool, jak mohlo. První díl nedostál svému hajpu, stejně jako první díl první série, i zde je to spíš taková oťukávačka, ale ta kvalita už není tak vysoká. Doufám, že se to, hlavně scénáristicky, zlepší. Ale aspoň získali meme creators pořádnou zásobu materiálu. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialogy a příběh stojí za jedno velké hovno. K tomu se opět přidává zázračné cestování hop sem, hop tam, zatím co jiné postavy se vlečou na kilometru celé roky. Na druhou stranu ale po tolika letech a odvysílaných dílech se dočkáváme střetů, které zapůsobí už jen tím, že nastanou. Na tom naštěstí scénáristé nic posrat nemohou. Na jejich obranu ale nutno říct, že nejpůsobivější střet Sama s Danaerys těží z předchozí série a tedy mají zásluhu tvůrci seriálu, nikoliv autor předlohy. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže..... jsem spokojenej. Na jednu stranu chybí téměř veškerá akce , na druhou stranu jsem si ale celou dobu užíval různý setkání- Jon a Arya, Arya a Sandor, Arya a Gendry a především Jaimie a Bran! Baví mě skvělé zrcadlení charakterů Dany a Sansy, neskutečně mě dostala scéna kdy Sam řekne Jonovi jeho pravý původ a líbí se mi, že Theon definitivně konečně ,, pobral ztracený koule´´. A lepší scénou to zakončit nemohli. Chápu, že se někomu může zdát, že se tam vlastně nic nestalo , mně to ale jako pilot poslední řady bohatě stačí. K tý pořádný akci dojde v zbylejch pěti epizodách! ()

stret 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprítomnosť George R. R. Martina je do očí bijúca. Tam, kde bol inteligentný dialóg - ktorý bol podstatou celej ságy - je len tliachanie. Tam kde bolo prekvapenie a dej je len priemerná rutina. Ostala forma, zmizol obsah. A na tej forme bez obsahu bude minutých mnoho peňazí na štandardné potešenie milovníkov akčných brakov. A to lietanie na drakoch..... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Epizoda v mnohém odkazuje na 1. sérii (2011). Například scéna, v níž do Zimohradu v osmé řadě přijíždějí s armádou Jon Sníh (Kit Harington) a Daenerys (Emilia Clarke), připomíná podobnou scénu v epizodě Zima se blíží (2011), v níž tehdejší král Robert Baratheon přijíždí se svojí družinou na Zimohrad. Obě scény doprovází i stejná hudba. Scéna, v níž vidíme malého chlapce, jak se prodírá zástupy lidí a vyleze na strom, aby se podíval na přijíždějící vojsko, rovněž připomíná podobnou scénu z epizody Zima se blíží, v níž si podobnou cestičku mezi davem hledá Arya, aby se podívala na krále Roberta. (Duoscop)
  • Čínští cenzoři kvůli násilí a erotice zkrátili epizodu o šest minut. (Duoscop)

Reklama

Reklama