Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

tron 

všechny recenze uživatele

Tradičné home invasion jemne šmrncnuté stalkerovským trilerom. Našťastie je to krátke a plusom je i zaujímavá banda s plynovými maskami v čele so Sarou Paxton. Ústredný pár pomerne nesympatický a pácha jedno nelogické zverstvo za druhým. Naopak, kladne hodnotím koncovku, ktorá je značne prekvapivá a zaskočení zisťujeme, že sme sa celý čas v skutočnosti pozerali na úplne iný žáner. Vďaka twistu zvyšujem z pôvodne plánovaných 40% na šesťdesiatku. A gratulujem ku genialite niektorým miestnym užívateľom, ktorí tvrdia, že to čakali. Ja som to teda nečakal ani náhodou. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zlý to není, jen je to takový z těch filmů, které z principu moc nemusím. A kdybych vysvětloval proč, tak bych spoileroval. Souvisí to s koncem. Ten je zde oproti jiných podobným filmům uvěřitelnější. A ani není tak překvapivý, po předešlých zkušenostech jsem si říkal, jestli nepřijde něco podobného. Ze začátku je to celkem nudný, pak místy i celkem napínavý. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka oscilující někde mezi The Strangers a Ils. Brutalitu ale nečekejte. Kromě sympatického obsazení (kočička Paxton, Milouš "v podzemním krytu mi ruplo v bedně" Ventimiglia a Sarah Shahi, na kterou jsem zrovna včera narazil ve Slyově Bullet to the Head) totiž útočí na diváka hlavně skrz napětí, které úspěšně šponuje do samotného finále. Tam však díky opravdu se nehodící pointě ztrácí důležité body. Atypická "home invasion", jen co je pravda. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Typický príklad štvorhviezdičkového hororu, ktorý je napínavý až do záverečných minút a potom sa odrazu sám totálne dokaličí. Najprv neoriginálna (a dnes už skoro trápna) pointa, potom vysvetlovanie a na koniec pátos. Strašná škoda toto, väčšinu stopáže som bol viac než spokojný a oni to celé zničia v priebehu desiatich minút ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na režijní filmografii Todda Levina zjistíme že Static je jeho prvotina a i když do ní dokázal nalákat minimálně dva známé a obstojné herce (Sara Paxton je v Westově The Innkeepers k sežrání, Milo Ventimiglia zas v Divide předvedl div ne oskarovej výkon), je to na výsledném filmu bohužel docela znát. Děj je nevyrovnanej, tam, kde měla atmosféra houstnout, malinko selhává a celkově tomu "něco" chybí. Přesto se nejedná o vůbec špatnej horůrek, jen ten profláklej konec malinko zavání. Tři hvězdy tedy hlavně za výše zmiňované herce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama