Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková, vcelku jednoduchá chuťovka, kde to zprvu vypadá na naprosto nudný explo a vzdáleného příbuzného filmu The Strangers, Ils apod. a konečný závěr a díky bohu zase jednou trochu originální a jakž takž smyslná pointa vytáhne celý film alespoň o jeden stupeň výš. Vážně, kdyby se tak nestalo, dala bych bez mrknutí oka jen dvě hvězdy. Sara Paxton je pro mě ještě taková herečka, neherečka, ale kdyby ve Static nehrála, asi bych tomu těžko věnovala pozornost. Takže ho považuji za zajímavý, ale rozhodně průměrný snímek. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tradičné home invasion jemne šmrncnuté stalkerovským trilerom. Našťastie je to krátke a plusom je i zaujímavá banda s plynovými maskami v čele so Sarou Paxton. Ústredný pár pomerne nesympatický a pácha jedno nelogické zverstvo za druhým. Naopak, kladne hodnotím koncovku, ktorá je značne prekvapivá a zaskočení zisťujeme, že sme sa celý čas v skutočnosti pozerali na úplne iný žáner. Vďaka twistu zvyšujem z pôvodne plánovaných 40% na šesťdesiatku. A gratulujem ku genialite niektorým miestnym užívateľom, ktorí tvrdia, že to čakali. Ja som to teda nečakal ani náhodou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno docela mě to štvalo. Ani náznakem jsem nevěděl z jakého důvodu, kdo a podobně. Jasně, že tohle nemohli vyslepičit v celé své nahotě, ale mírný náznak bych uvítal. Takhle jsem musel vzít zavděk jen slušnou kamerou. No a pak přišel ten konec a mě se rozsvítila nad hlavou ona pomyslná žárovka. Pak jsem musel uznat, že tady někdo přemýšlel, ač se nechal inspirovat u dvou mnohem slavnějších filmů. Přesto jsem toho názoru, že Static mohl být mnohem záživnější. I tak se ale jedná o nadprůměr. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Static“ je celkem povedenou, v tomhle případě průměrnou hororovou podívanou, která kalkuluje s rodinným a vztahovým dramatem, stejně jako s určitou nejistotou z toho, jak se to s jednotlivými postavami vlastně má. A ten dějový vývoj není vyloženě jednoduchý. Nakonec si uvědomíte, že není nijak skvěle promyšlený, ale i tak je to něco, co vás bude bavit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NASTAVIT NEUSTÁLÝ REŽIM HRŮZY A NAVODIT EMOCIONÁLNÍ STAV, VE KTERÉM…“ /// Celkem brzo se začnou dít zajímavý kousky, podpořený vkusnou zvukovou složkou. Dobrá, možná jde jen vo tlačení na pilu ve stylu Ils, hra na honěnou, schovku, tejrání neviňátek, ale ty lidi se naštěstí nechovaj (úplně) jako debilové. Nevěřím jim, to zas takový frajeři nejsou, ale uznávám, že ten konec …. POZOR! SPOILER! … jsem fakt nečekal! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dneska jsem potkal čuráky, co rozmisťovali po lese repráky. P.S.: Bydlím u lesa. 2.) Rachel se mě rozhodla konfrontovat s traumatem. P.S.: Stejně tě ty čubko jednou dostanu! 3.) Thx za titule ,,c.tucker“ a ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama