Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Trailer viacmenej OK, casovy paradox budem musiet ignorovat, Arnold super. Reziser ma za sebou dobre filmy.

Ale co sa mi nepaci je vyber hlavnych postav, specialne mega buzik Jai, cica z GoT? Tiez mi nepride ako najlepsia volba. Ale dam jej sancu.

V podstate neocakavam viac ako dobru akciu, nic prelomove alebo nebodaj lepsie ako 1,2,3 necakam, 4 ma velku sancu prekonat kedze ta bola pre mna o nicom, lepsie bola ukazana buducnost v (jednotke, dvojke).

Trojka zase mala jeden z naj koncov co som videl.

Pettte69

Pettte69 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Logicky v té době ještě nemohla přece vědět, že nelze odvrátit, to jsme se dozvěděli, až byla Sára starší...respektive až na konci trojky, kdy už ani nežila. Věřím, že těchto paradoxů, které si myslíme, že jsou už všem jasné tam bude vícero...

na příspěvěk reagoval Bonaci

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

V traileru Sára říká : "Můžeme zvrátit den zúčtování" - Den zúčtování zvrátit nelze, lze jenom odvrátit.

na příspěvěk reagoval Pettte69

GliderMan

GliderMan (hodnocení, recenze)

To vypadá ještě hůře než T4. Raději ten film ani nevidět a nekazit si vzpomínky na T1 a T2.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Jednotka bola super z viacerych dovodov ale u mna tam proste zavazil najviac Biehn ako Kyle Reese. Dvojka ponukla okrem povestnej akcie aj uvahy o buducnosti ludstva a zmysle boja za nu. Tiez krasa. 3jka a 4rka uz boli len tuctove veci na pobavenie a ked sa im 5tka aspon vyrovna tak nebudem sklamany. Ocakavat od toho filmu Cameronove vysiny je nezmysel.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ynhoj

To by bolo fakt super. Keď sa chystá trilógia. A o čom by bola T6 a T7, púštali by v kine dve hodiny záber na fotku?

na příspěvěk reagoval Ynhoj

Ynhoj

Ynhoj (hodnocení, recenze)

...obávám se, velmi se obávám... T1, T2 =  naprosto super....T3 = dalo se, netradičně natočeno, T4 - velký potenciál nevyužit,ale stále ještě dobrej film.... od T5 jsem čekal něco nového...např. def. konec :-), prostě game over

na příspěvěk reagoval ywo666

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

j.linhi

Však já taky ne. To je asi jediná věc, co mi na traileru nevadí.

 

vegetol.mp: Jak u koho. Titanicu a Propasti jsem sice dal 4 hvězdy, ale na prdel si z toho nesedám a ani to nemusím nikdy znovu vidět.

 

skipercak: Právě ten její šokovaný výraz neberu jako emoci, ale jako změnu v programu, něco jako když se ti třeba kousne počítač, nebo upozorní na vir apod. Vzhledem k tomu, že ten pohled byl hodně výrazný a celý zbytek filmu nic, tak počítám, že to prostě byl úmysl.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Koukám, že až na pár normálních lidí (většinu z nich mám v oblíbencích a vím proč) tu jistá skupina hejtrů do omílání píše furt ty stejný sračky :-( fakt by to chtělo přijít z něčím novým...

john.h

john.h (hodnocení, recenze)

mne se ten trailer celkove libi... ocekavat, ze by se to priblizlo k 1 ci 2 snad nemuze ani nejvetsi optimista, to uz se proste opakovat nebude. muze to byt ale super zabava a zatim to tak vypada. za nejhorsi dil serie asi povazuju trojku, ta byla uplne mimo, i kdyz tam arnie furt valel

 

sedivy vlasy jsou opravdu ulet, navic je videt, ze tam ma pricesek a ne realny vlasy... ale nedela mi problem prijmout fakt, ze terminator starne a ze se zacal chovat jako clovek. vzdyt v plotu se bude od narozeni starat o bezpeci sary connorovy, takze je logicky, ze za ta leta zestarne a zclovekovati. vzdyt uz lidsky chovani ziskaval za ten malej okamzik ve dvojce a na konci uz rozumel tomu, proc lidi placou. a bude hezky videt, co s terminatorem udela pobyt mezi lidma v ramci 30 let.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

s Lokenovou to bolo praveze na prd. Ten jej sokovany vyraz tvare ked ochutna Johnovu krv a zisti ze to je samotny John Connor - konina. Chybali uz len slzy:) Vela T3jka bola v ramci Terminatorskej mytoligie dost velka rana na solar - ale ako samostatny akcnak to bolo super! Pre mna film roku! Co sa tyka T5tky tak jedno sa musi naozaj uznat - Emilia ma fakt peknu prdelku:) ...a Courtney je zmrd ktory by sa hodil na neuveritelne velke mnozstvo postav ale nie na moju najoblubenejsiu - Reesea. To je v prdeli. Biehn je zatial bezkonkurencny. Ako tu uz bolo napisane - Kyle Reese ma byt chlapik z ocele ktory v zivote poriadne nezral a nie takyto 902 10.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Moc nadšení to ve mě nevzbudilo. Řekl bych, že akce bude předbíhat dějovou genialitu předchozích dílů, futuristický nádech, kdy se člověk musí zamyslet nad životem brouka atd. Tohle mi přijde jako novodobá pouhá akční sra*ka pro teenagery. No, snad se mýlím. A ani ten dojem z traileru nenapravil/nezlepšil Schwanzig.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Víš co se říká? "Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi." Co by jiným v pohodě prošlo, dalším je omlacováno o hubu:) A Cameron patří rozhodně do skupiny režisérů, který ať natočej cokoliv, bude se u toho povinně vzdychat:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Byeong-heon Lee snad dělá ksichty ? sem si nevšiml, tvářil se docela jako....jako ... robot 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

m.a.t.o. , j.linhi

Ona byla skvělá hlavně v tom, že nedělala grimasy ani při té bitce na záchodech. Prostě robotický výraz za všech okolností.

j.linhi: Já jsem s ní neměl problém ani před filmem.

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

jasně, ale to hodnotíš po tom co si ten film třeba několikrát viděl, před tim než šel do kina na to, že se proti Arniemu postaví ženská, lidi nadávali uplně stejně jako ted nadává Armorpiercer na toho ťonga jako T-1000

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

j.linhi

Co sa tyka Kristinny Loken, tak dovolim si tvrdit, ze ona ako TX bola absolutne fantasticka. Velmi presvedcivy herecky vykon, vymakana postava a musim pochvalit aj maskerov - vo filme mala vynikajuce licenie, vyzerala naozaj ultimatne terminatorsky.

na příspěvěk reagoval j.linhi, Sabrewulf

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Armorpiercer

hele podobný keci se vedli i když ve trojce měla druhýho terminátora hrát ženská a ted s odstupem casu se to celkem i líbí... jasne byl to uplně novej terminátor koho hrála, ale stejně to muže dopadnou i teď, jako argumentovat tim že ťong nemuže hrát terminátora ptz to prostě nejde je blbost, zvalst když se v traileru ukázal asi dvakrát nebo třikrát... taky sem z toho rozpačitej co s terminátorem dělaj, ale dokud to neuvidim celý nebudu to soudit  a posílat rovnou do prdelepřece

na příspěvěk reagoval gepard18, m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

S odstupom 24 hodin a par dalsimi pozretiami traileru mi to uz nepripada take hrozne. Dokonca stary Arnold mi pripada strasne cool...hlavne, ked si da dole kapucnu a povie: "I've been waiting for you". Akurát ta Emilia Clark mi pride byt stale tragicka volba.

na příspěvěk reagoval ywo666

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama