Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Wiikii

Počkej, to co s dílel vegetol.mp, tj. fotku mladécho Michaela Edwardse, je ten samý týpek, co jsem sdílel já jako Johna Connora ;-)

na příspěvěk reagoval Wiikii

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak podľa mňa tiež Salvation nebol zlý. Žiadna pecka, ale solídne akčné sci fi. A jediný film kde Sam Worthington podal dobrý herecký výkon.

DaNvYto

DaNvYto (hodnocení, recenze)

Ta drzost udělat biť částečný remake mi tady ale opravdu velice vadí...

na příspěvěk reagoval Shakers

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

dík za takový příspěvek, aspoň Erased vidí, že jsem tě právem považoval za debila, který o časoprostorových paradoxech na alespoň wikipedické úrovni ví asi tolik, co koza o koprový omáčce. :)) díky, vážně. A vidím, že kanibal v tom má taky solidní chaos. Opravdu věříte, že cestuje-li se do minulosti, vše se mění... Nádherný. Klucí, držím vám palečky. :))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

čekal jsem od tebe víc, než jen plácání po zádíčkách s místním šaškem Yoshitčuněm, který ještě nikdy nenapsal správně jedinou větu... Očividně je to ale pro tebe snazší, než se zamyslet nad svou příšernou stylistikou, která neodpovídá ani pátému stupni ZŠ. A ten druhej nazdárek, jakýsi Ebenezer, co má dojem, že je to dáno mým nízkým IQ, je taky krásnej. To, že tam ty školácké chyby nevidí, vypovídá spíš o jeho IQ, než o mém, nemyslíš? No nic, tak pokračujte, chlapci. :))

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

AdfMIGA

Ted jsem zrovna dokoukal Strazce.... a musim jednozne prohlasit ZE NIC UZ NIKDY NEPREKONA KASOVNI MARVELOVSKY TRHAKY.. Ale, slusne druhe misto taky nezni spatne... Zeby bitka Z DC? :D

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

Tenhle film bude naprostej kasovni majstrstyk a zasadi primej a fatalni direct marvelovskejm prefabrikatum! :) Vidim to tak na miliardicku :)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ricken15

Nekdy je proste lepsi.... zacit jednoduse od zacatku... Taky nikdo nerika ze chteji neco prekonavat , Proste se jen chteji prispusobyt pokrocile a stale se rozvijeci dobe filmoveho pokroku. Co mi vime, treba kdyby Solvation natocili jako uplne prvniho Terminatora? Jaky by asi sklidil uspech? Mimo jine ze stale narocnejisi pohled divaka... tento pokrok primo vyzaduje. Naopak mi prijde velmy drze a troufale PLZNIT puvodni dilo navazujicimi dily... nez zacit doslova od rysovaciho prkna znovu. :)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Jo... taky jsem neco dostal no.... ale uz nevim co to bylo a odkut to priletelo... posledni co si pamatuju, korbu nakladaku a praskajici predni sklo. Teprve dneska Koukam na Strazce... takze mam v tom celkem slusnou mezeru. :D

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Ricken15

Ricken15 (hodnocení, recenze)

Jsem velký fanda Terminatora, ale je velká odvaha a drzost překopávat původní příběh, když nedokázali natočit rovnocennou trojku a čtyřku. 3 byla špatná a 4 se mi líbila o něco víc. Takhle si myslím, že by to po dni zučtování vypadalo, ale jinak nic moc. Souhlasím s tím, že casting byl mizerný. Johna a Kyleho měli hrát jiní herci. Hlavně Jai mi tam vůbec nesedí (max. do role kyborga) Byeong nevypadal špatně v tom traileru a na E.Clarke jsem zvědavý. Nechám se překvapit, ale myslím, že to bude průměrné pokračování Terminátora.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Wiikii

Wiikii (hodnocení, recenze)

3ds

Já stále věřím Alanu Taylorovi, že z toho dokáže udělat nějakou pořádně koukatelnou část kterou bych mohl s klidem nazývat terminator, ne jako poslední dobou často zmiňovaný salvation.

3ds

3ds (hodnocení, recenze)

"Gratulujem" tvorcom k dojebaniu tak skvelej prilezitosti. Za toto by tym curakom mali dat dozivotny zakaz natacat a celkovo sa podielat na tvorbe filmov...

na příspěvěk reagoval Wiikii

Artass

Artass (hodnocení, recenze)

Ten trailer nebudem zatiaľ nejako špeciálne hodnotiť, keďže je viacmenej rozporuplný. Oceňujem odvahu tvorcov, rebootovať pôvodný príbeh, ako variť donekonečna z premisy dobrý, zlý terminátor a rodinný klan Connorovcov v rôznych časopriestoroch. Bohužiaľ vzhľadom na to, že dnešná hollywoodska tvorba funguje na jednej mustre a skoro všetko z tejto dielne je v podstate rodinný film preplácaný samoučelnými efektami bez akejkoľvek atmosféry alebo nálady, tak očakávania sú poskromnejšie. A pritom pôvodný terminátor je v podstate temná love-story s hutnou až depresívnou atmosférou. No a ten Kyle, alebo teda to čo ním akože má byť, som v scéne, kde ho posiela Connor do minulosti pomýlil s Terminátorom. Absolútne necitlivo zvolený casting v tomto prípade.

Uživatel Artass smazal svůj příspěvek.

West

West (hodnocení, recenze)

Těšil jsem se celkem na to.. Dlouhý očekávání a ted podle toho traileru, kterej vypadá jak digitální průjem s nesympatickejma Béčkovejma hercema a Arniem kterej už to ani sám na starý kolena nezachraní hláškou I'll be back... achjo.. to už raději měli udělat pokračování Salvation který celkem ušlo ještě.. 

Artass

Artass (hodnocení, recenze)

j.linhi

No to celkom vážne, ten mladý Arnold, ktorý sa v traileri objavuje je záber z pôvodného filmu. Síce farebne upravený s upgrade-om pozadia, ale stále iba prepožičaný z 84teho. 

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Mě by zajímalo,jestli ten souboj 20ti-letýho a starýho terminátora bude jen párvteřinová záležitost a nebo jestli  to bude delší souboj,snad to nebude jen o tom jak starej termoš napálí pár broků do mlaďase a to bude vše.Ovšem pokud to bude delší souboj,tak jsem zvědavý jak to chtějí udělat,jelikož vystřihnout termoše z jedničky a dát ho do pětky je jednoduché,ale když se bude muset hýbat a bojovat tak to už bude přecejen složitější (lepší) . :)

na příspěvěk reagoval CANNIBAL, Artass

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Artass

Zatím ho tam nevidím. Ale pravděpodobně tam bude. Pochybuju, že Šwajcík střelí svoje zlý já do ksichtu!  :D Navíc v TS byl namalovanej krásně! :)

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak ja zase tvrdim, ze tvorcovia tejto sracky mozu byt radi pokial bude tato sracka aspon z polovice tak dobra ako skvely Salvation.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, m.a.t.o.

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama